Hodnoceniher.cz

Unravel

85%

Średnia od 12 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #xbox 360 #plošinovka #nářez #ps4 #windows #indie #unravel #počáteční fáze #nos #hříčka #výborný soundtrack #yarn #minit #řeč #yarnyho #zajímavý nápad #dojemný příběh #vánek #nostalgie #skvělá hratelnost #grafické ztvárnění #logická hříčka #člun #švédsko #logická #ea #xbo #electronic arts #action #jump&run #coldwood interactive #electronic arts #coldwood interactive #pc #ps4 #xbox one

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Unravel jest pełne autentycznego ciepła. Ale, jak już zaznaczyłam wcześniej, to nie perełka. Myślałam o tym i w sumie ciężko mi zrozumieć, dlaczego. Po prostu nie mogę powiedzieć, żeby zrobiła na mnie jakieś piorunujące wrażenie. A przecież wszystko jest na swoim miejscu - unikalny klimat, muzyka i wygląd, ogólny przekaz… Jednak zabrakło "tego czegoś". Może większego zagłębienia się w fabułę? Chociaż...

75%
Bonusweb
18 lut 2016
Kouzelně zpracovaná logická skákačka Unravel bohužel nenabízí dostatek poutavého obsahu, aby to byl takový hit, jak jsme všichni doufali.

9/10
Tiscali Games
17 lut 2016
Úžasná plošinovka, na které se chyby hledají jen s největšími obtížemi. Vizuálně je bez konkurence, disponuje podmanivou hudbou, je cituplná, příjemná, skvělá. Hra, kterou lze doporučit každému bez ohledu na žánrové preference.

8,3/10
Centrum Her
17 lut 2016
Roztomilý hrdina Yarny vás zavedie na miesta, ktoré by ste na prvý pohľad od skutočnosti len ťažko rozoznali. V roztomilej hre vám dá miestami až frustrujúco zabrať, skvelá hudba a atmosféra vás tak vtiahnu do síce svojského, no milého príbehu. Ak vás titul zaujal, rozhodne by ste mu mali dať šancu!

85%
GamePark
16 lut 2016
Navzdory tomu, že si mnozí hráči hrají na tvrďáky a nic je nenaplňuje tolik jako rozstřelování plesnivějících hlav zombíků na miliony kousků, emocemi překypujícím hrám se, pokud nabízejí dostatečnou úroveň kvality, zpravidla nevede vůbec špatně. Ani nechceme začínat s výčtem her, které toto tvrzení podporují, a rovnou se vrhneme na nedávno vydanou platformovku Unravel, jež si s lidskými city pohrává...

85%
Czechgamer.com
13 lut 2016
Nádherně audiovizuálně ztvárněná 2D plošinovka s filozofickým podtextem. Škoda, že ji stačí projít pouze jednou.

9/10
XboxWeb.cz
11 lut 2016
Unravel je kompozicí nevšedního nápadu, uměleckého střeva a nápadité designerské práce, co nevodí hráče za ručičku, ale jen ho nesměle popichuje neviditelnými nápovědami. Ačkoliv jsme po minulém roce z plošinovek unavení, tahle hlavičku trápící výprava po provázku nás vážně příjemně naplnila dojmem, že i dnes můžou vznikat originální, příjemné a zábavné plošinovky s osvěžujícím level designem.

5/5
Hrej.cz
11 lut 2016
Úchvatné umělecké dílo, které snoubí vynikající výtvarné pojetí s naprosto bezchybným technickým zpracováním. Pohlazení po duši v nehostinném světě a hra, kterou si musíte zahrát.

4/5
Doupě
11 lut 2016
Unravel je tak více než svěžím vánkem do portfolia Electronic Arts, který jakožto konzumenti více než vítáme a věříme, že společnost i nadále bude hledat mladá talentovaná studia se zajímavými nápady. Protože v případě Unravel a Coldwood Interactive to vyšlo na jedničku. Pokud tedy patříte mezi fanoušky atmosférických a stylových logických skákaček, rozhodně byste Unravel neměli vynechat. 

83%
GameStar.de
9 lut 2016
Wunderschöner und anrührender Rätselhüpfer mit tollem Hauptcharakter und solider Mechanik.

7,8/10
Game Informer
8 lut 2016
Unravel delivers style and soul, even if the puzzle mechanics are threadbare.

4,5/5
HardcoreGamer
8 lut 2016
Exploring themes like love, environment, family and loss, Unravel has the potential to be an emotional undertaking for the player. It’s an experience that was quite intense for this particular reviewer. It is a wondrously constructed game born of love and culminating as an incredibly, beautifully bittersweet, emotional adventure. Filled with heart from its opening to the cessation of the credits, it will...