Hodnoceniher.cz

Two Point Campus

83%

Średnia od 10 recenzje
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox-one #xbox one #xbox one #xbox one #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #macos #macos #macos #macos #strategie #univerzita #vysoká škola #budovatelska #two point studios #sega #ps4 pro #switch #xbox one x #xbox series #budovatelské strategie #izometrické hry #manažerské #nezávislé #oddechové hry #rodinné #sandbox #simulator #trailer #two point campus #xbox game pass #ps4 #ps5 #switch #xbo #xsx #sega #recenzia na pc verziu #ps4 #xbox series x/s #ps5

Recenzje

8/10
Gamebro
18 sie 2022
Budování nemocnice máme již plné zuby a léčení nevděčných pacientů jakbysmet. Proto už nebudeme léčit nafouklé hlavy, nebo jiné bizardní nemoci a vrhneme se na budování vlastní školy.  Kdo by se přeci nechtěl starat na místo nevrlých pacientů o věčně nespokojené studenty?

8,5/10
Sector.sk
16 sie 2022
Ovládanie hry je intuitívne. Pekne si otáčate, približujete a vzďaľujete plochu školy myšou. Jednotlivé priestory a objekty sa prakticky umiestňujú aj editujú. Menu v ľavom dolnom rohu je vždy poruke a pri zozname miestností a predmetov si môžete pomôcť vypísaním názvu a hneď sa vám zobrazí, čo hľadáte. Grafika je hravá a príjemná, detaily uspokojivé, je milé sledovať človiečikov pobehujúcich  po budovách...

8/10
Respawnpoint
11 sie 2022
Až na pár neduhů je Two Point Campus skvělou hrou, která dokáže zabavit, ale stejně tak i rozčílit. Pokud máte rádi budovatelsky strategie, a neberete všechno až moc vážně, tak je tohle hra přímo pro vás. Vývojáři opět dokázali, že mají tento žánr v krvi a umí k němu správně přistoupit na všech platformách.

4,5/5
HardcoreGamer
11 sie 2022
Thanks to a nice set of challenges, a charming style and sense of humor, and a ton of unlockable items to toy with combined with a hefty chunk of customization options, Two Point Campus easily graduates at the head of its class. The task of having to manage a successful university is tough but fair all around sucking you in as you try to figure out how to best increase your campus’ attractiveness for...

8/10
XboxWeb.cz
9 sie 2022
Two Point Campus jako by svému předchůdci z oka vypadl. Jenom místo nemocnice stavíme školu. Přináší však zajímavé prvky, které nás opět dokážou přikovat k obrazovkám, a to i navzdory několika chybkám. Pro hráče na Xboxu se jedná o jasnou volbu, a to tím spíš, že hned od vydání se hra stala součástí nabídky Xbox Game Pass.

7/10
Gaming professors
9 sie 2022
Two Point Campus je velmi dobrá a zábavná hříčka, kterou mohu doporučit. Humornost titulu rozhodně nepohorší ani starší publikum, a to je co říct. Titul disponuje dobrou přístupností a slušnými základy hratelnosti, co se týče o budování a správy. Pokud jste hráli hru Two Point Hospital a líbila se vám, určitě se vám bude zamlouvat i Two Point Campus.

8/10
IndianTV
6 sie 2022
Two Point Campus je skvělým následovníkem Hospitalu. Pokud máte rádi budovatelské strategie, obzvlášť pokud chcete u nějaké relaxovat, neřešit grafy a nezáleží vám na mikro managmentu každého pixelu, přičemž se vám líbí myšlenka vést svou vlastní univerzitu – Two Point Campus nemá konkurenci. Může za to fakt, že budovatelské strategie ze školního prostředí vlastně na trhu neexistují. Nicméně se neubráníme...

8/10
Tiscali Games
4 sie 2022
Velice opatrná evoluce Two Point Hospital. Nic míň, téměř nic víc. Naštěstí pro Two Point Campus tenhle nadčasový žánr žádné inovační kotrmelce riskovat nepotřebuje.

90%
Czechgamer.com
4 sie 2022

90%
Bonusweb
4 sie 2022
Strategie Two Point Campus vyměnila nemocniční prostředí za univerzitní. Namísto pacientů tak pečujeme o blaho studentů, aby s radostí platili školné. A je to pořád ohromná zábava.