Hodnoceniher.cz

Total War: THREE KINGDOMS

82%

Średnia od 10 recenzje
#pc #macos #linux #čína #strategie #historická #tahová #realtime #starověk #total war (série) #windows #sega #echtzeit-strategie #sega europe ltd. #creative assembly #creative assembly

Recenzje

7/10
Tiscali Games
16 mar 2021
Naskočit do rozjeté obří války vyžaduje počáteční trpělivost, ale odměnou vám budou jedny z nejintenzivnějších tahů, jaké jste kdy v Total Waru zažili. Jen je zvláštní, že řadu nejlákavějších prvků přináší update zdarma…

87%
Alza
1 wrz 2020
Total War: Three Kingdoms – The Furious Wild je pořádná expanze, která je dle mého srovnatelná s Total War: Warhammer 2 – Rise of the Tomb Kings či jinými obdobně bohatými balíčky. Ujmout se v ní můžete obyvatel divokého jihu, který si taktéž činí nárok na císařskou korunu. Pokud vám základní hra nepřišla dostatečně pestrá, určitě do tohoto DLC jděte.

82%
Czechgamer.com
11 gru 2019
Není to nejlepší hra ze série, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Pro casual hráče až moc prvků k naučení

8/10
GamePark
28 maj 2019
Po několikaleté odmlce se série Total War opět vrací s plnohodnotným historickým dílem, tentokrát ze starověké Číny. Otázkou je, jestli se ji povedlo vzít si zkušenosti z fantasy dílů a skloubit je úspěšně s historickým realismem.

4/5
Hrej.cz
27 maj 2019
Po kontroverzním díle Total War: Rome 2 a rozpačitě přijatém titulu Total War Saga: Thrones of Britannia lze uznat, že studio Creative Assembly dokázalo pozměnit hratelnost a vytvořit tak velmi komplexní strategii. Absence frakce Žlutých turbanů ze základní verze hry je však nepochopitelná.

Eurogamer.cz
22 maj 2019
Hodně věcí bylo vylepšeno, ale k úplné dokonalosti to nestačí. I přes určité výhrady si doporučení nakonec zaslouží.

8,5/10
Game Informer
20 maj 2019
A captivating dive into warfare and political intrigue.

9/10
Tiscali Games
17 maj 2019
Tvůrci nelhali, když slibovali důraz na individuality. Three Kingdoms umí překvapivě skvěle vybudovat pocit osobního dramatu, ale i ohromné války zalévající čínská pole krví. V tuhle chvíli nenajdete lepší Total War.

4/5
HardcoreGamer
16 maj 2019
With an ever increasing amount of games getting console releases, the PC gamer can typically only point to having the best version of a title. Total War has always been a hold out and is one of the few AAA quality PC exclusive series left. While Total War veterans might be justified for feeling a bit of fatigue with the battle system, there’s still plenty fresh in Total War: Three Kingdoms to enjoy....

86%
GameStar.de
16 maj 2019
Erneut ein sehr gutes Total War, das insbesondere Strategen anspricht, die mehr als Herrscher agieren wollen, statt Schlachten zu schlagen.