Hodnoceniher.cz

Titanfall 2

86%

Średnia od 12 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #sci-fi #multiplayer #fps #first person #ps4 #windows #electronic arts #respawn entertainment #titanfall 2 #xbox #xbox live #xbo #ea #action #ego-shooter #electronic arts #respawn entertainment #pc #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Rynek sieciowych FPS-ów nieco skostniał. Mamy Battlefielda, mamy Call of Duty, jest przebojowe Overwatch. Titanfall 2 dołącza do pierwszej ligi i "na dzień dobry" daje konkurencji znać, że ma zamiar powalczyć o portfele graczy. Czarny koń tej jesieni? Biorąc pod uwagę, że w poprzedniczce ciężko już o chętnych do gry mam szczerą nadzieję, że nie tylko jesieni… Dobra robota Respawn Entertainment, Titanfall...

85%
GamePark
13 lis 2016

9/10
XboxWeb.cz
11 lis 2016
Nemám rád krátké kampaně, a přesto s čistým svědomím doporučím příběhovou část každému vyznavači sólo hraní. Vyhýbám se hraní multiplayeru, a přece se s chutí vracím poměřit síly s jinými hráči. Stáří? Ne, nýbrž vytříbený koktejl zábavy, návykovosti a adrenalinu, který neztrácí tempo za žádných okolností. Titanfall 2 není jen pokračováním, je to milník ukazující možnost, kterými by se značka v budoucnosti...

83%
Bonusweb
8 lis 2016
První díl Titanfallu byl skvost, který leckomu vytřel zrak. Nové studio duchovních otců Call of Duty vytvořilo titul, který docílil perfektního kompromisu mezi tradiční střílečkou a inovativní akcí.

90%
Czechgamer.com
6 lis 2016
Titanfall 2 je velice povedeným pokračováním původního dílu, které se ponaučilo z chyb a přidalo i něco navíc. Jednoznačně se jedná o jedinečný titul, který by vám neměl uniknout. Pokud máte rádi rychlé akce a velké mechy, tak se jedná o jasnou volbu.

9/10
Centrum Her
6 lis 2016
Zábavná kampaň, na ktorú sme čakali je doplnená o špičkový multiplayer, ktorý nemá na FPS trhu konkurenciu. Konečne poriadna strieľačka telom, aj duchom.

87%
GameStar.de
2 lis 2016
Packende und abwechslungsreiche Multiplayer-Gefechte und eine spielerisch großartige Kampagne – ein echter Titan unter den Shootern.

8/10
Tiscali Games
1 lis 2016
Příběhově mělký, ale pestrý a zábavný singleplayer zdatně sekunduje skvělému multiplayeru. Titanfall 2 rozšiřuje a vylepšuje všechno z prvního dílu a bez problémů se řadí mezi nejlepší současné střílečky.

4/5
Hrej.cz
1 lis 2016
Spojení ladného pohybu pilota a úchvatné síly titánů je stále okouzlující. Titanfall 2 je nejen po všech stránkách bohatší a lepší než jeho předchůdce, ale také jedna z nejlepších stříleček poslední doby.

Eurogamer.cz
31 paź 2016
Jednu z nejlepších kampaní ve střílečkách za poslední roky doplňuje po všech stránkách vylepšený mulťák plný akrobacie a mechů.

4,5/5
HardcoreGamer
24 paź 2016
Titanfall 2 takes what works with the original and builds on it. The same addicting momentum-based movement system is back and it’s still fun to use. Built on top of this is a campaign that, while not the most original, manages to create a relationship that feels genuine with a unique mission structure that embraces the movement system to create unique gameplay scenarios. Then you have the multiplayer...

9,5/10
Game Informer
24 paź 2016
Titanfall 2 is a must play for first-person shooter fans.