Hodnoceniher.cz

Thea: The Awakening

78%

Średnia od 4 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #strategie #fantasy #rpg #tahová #karetní #procedurálně generovaný obsah #roguelike #windows #muha games #thea: the awakening #muha #muha games #pc

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Ostatecznie więc Thea to dobra gra z potencjałem, która jednak nie cierpi na kilka schorzeń. Początek gry nie przekonuje - zarówno fabuła, jak i samouczek pozostawiają wiele do życzenia. Graficznie też nie powala. Dopiero z czasem, gdy będziemy zagłębiać się w przygodę w kolejnych godzinach, docenimy ilość i jakość pracy włożoną w tę produkcję.

8/10
Zing
16 lip 2016
Thea: The Awakening je povedená tahová strategie, která v sobě šikovně kombinuje slovanskou mytologii s různými typy zavedených herních mechanik. Jestli vám nebude vadit určitá podobnost s jinými tahovými strategiemi, určitě tento vydařený kousek zkuste.

3,5/5
HardcoreGamer
22 gru 2015
With so many interlocking systems, Thea: The Awakening is a bit of a Frankenstein of a game, but kudos to MuHa for bolting together everything so seamlessly and for trying something new, though it might be time for developers to put card game subsystems on ice for a few years.  Some games start by feeling dense and complex and with time become clear; not so in Thea: The Awakening, which almost becomes...

8/10
Tiscali Games
16 gru 2015
Tahovka s elementy slovanské mytologie, ve které  řada propracovaných prvků dohromady tvoří komplexní a návykovou záležitost. Štěstí občas hraje až moc velkou roli a uživatelské rozhraní by zasloužilo pěkných pár vylepšení. Jinak je ale Thea: The Awakening originální, napínavá a prostě výborná hra.