Hodnoceniher.cz

TEKKEN 7

81%

Średnia od 9 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #mlátička #bojovka #mishimoto #namco #tekken 7 #xbox #ps4 #xbo #bandai namco #action #beat ’em up #namco bandai #namco #tekken 7 #pc #ps4 #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

8/10
IndianTV
10 kwi 2021
Celkově jde o titul, který obstál zub času a všechen dodatečný obsah je tak dle mého opodstatněn. Krom DLC se hráči dočkali i updatů, které poupravili nejen chyby, ale například i uživatelské rozhraní, nebo zadarmo dodali kosmetické doplňky. Tekken 7 si odnáší doporučení na 8 bodů, což je s odstupem času úctyhodné číslo. Rozhodně se tak řadí mezi nejlepší hry svého žánru.

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Koniec końców Tekken 7 to po prostu stary dobry Tekken w odświeżonej formie. Brakuje mu tylko i wyłącznie dodania kilku bardziej zróżnicowanych trybów zabawy, by bez wątpliwości ogłosić go najlepszą bijatyką na rynku. A tak... to "tylko" jedna z najlepszych bijatyk. Dla fana serii to pozycja obowiązkowa. Wstrzymać się z zakupem polecam jedynie tym, którzy mają świadomość, że grać będą wyłącznie samotnie.

85%
Bonusweb
7 cze 2017
Čekání je u konce. Tekken 7 přichází a je povinností pro fandy bojovek. Ovšem ti, kteří s nimi mají minimální zkušenosti, můžou být nejdříve dost zaskočeni.

4/5
Hrej.cz
7 cze 2017
Sedmý Tekken dokázal, že léta zaběhlé principy mají i v roce 2017 co nabídnout. Hratelnosti je jen těžko co vytknout, to však bohužel neplatí pro celkový obsah. Fanouškové série váhat nemusí, ostatním radím investovat spíše do superhrdinské konkurence.

Eurogamer.cz
4 cze 2017
Zábavná bojovka zmařená nezábavným obsahem. Bez medaile.

7/10
XboxWeb.cz
3 cze 2017
Frajeři z latexu s vlajícími plášti dostali obstojné soky z východu, které vede klan Mishima železnou rukou i nohou. Kde končí rozuzlení jedné zápletky, přichází zrod další, který za včas pouští ke slovu režimy všeho zaměření. Ať už se bijete ve svém malém světě nebo se pouštíte do křížku s protivníky z dalekých končin, Tekken 7 nabízí vše, co k tomu potřebujete. Bojový systém s dlouholetou tradicí...

84%
GameStar.de
2 cze 2017
Tekken 7 revolutioniert weder Serie noch Genre, bietet aber eine gelungene Kampagne und peppt das bewährte Kampfsystem mit neuen Ideen auf.

4,5/5
HardcoreGamer
2 cze 2017
Tekken 7 is the fighting experience that its fan base wanted it to be. The game will make you want to drop all the fireballs and fatalities and jump back to a franchise that most put on the backburner. 3D fighters have taken a backseat as the likes of Virtua Fighter and Soul Caliber have gone missing. Tekken 7 could be just the title to garner interest in bringing those games back. With little flaws...

8/10
Game Informer
31 maj 2017
Tekken 7 is a thrilling, deep fighter, even if it falters with its story and learning tools.