Hodnoceniher.cz

Tearaway Unfolded

85%

Średnia od 7 recenzje
#playstation 4 #humor #veverka #plošinovka #komiksové postavy #ps4 #media molecule #sony #tearaway #ps4

Recenzje

9/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Gra jest cudowna i jako remake stanowi klasę samą w sobie. A jako opowieść... Tearaway ma w sobie magię, ale jak już wcześniej wspomniałam, jest skierowane głównie do młodszych. Jak wprowadzać dziecko do świata gier, trzeba zacząć właśnie od Tearaway. Przede wszystkim ze względu na poziom trudności, który nie jest zbyt wysoki, a kolejne rozdziały pokonuje się łatwo i przyjemnie. Ale to nie jedyny powód;...

Eurogamer.cz
19 wrz 2015
Plošinovka plná originálních nápadů, která se snaží naplno využívat všech ovládacích prvků konzole.

8/10
Tiscali Games
19 wrz 2015
Tearaway Unfolded je perfektní adaptace původně handheldového titulu na konzoli. Hře lze vyčíst snad jen lehká repetitivnost, které si ale povšimnou jenom hráči, kteří mají Vita verzi prozkoumanou dna 100 %.

9/10
Zing
11 wrz 2015
Fantastická hopsačka, odehrávající se v kouzelném světě z papíru. Ještě teď se nemůžeme zbavit úžasu a přihlouplého úsměvu v našich tvářích.

5/5
Hrej.cz
10 wrz 2015
Originální a v řadě ohledů inovativní plošinovka dostála svým ambicím až na pořádné konzoli. Představivost a kreativita hrají v Tearaway Unfolded prim, ale titul nikdy nezapomene na to nejdůležitější - na zábavu.

80%
Czechgamer.com
7 wrz 2015
Tearaway postihol neblahý osud handheldu Playstation Vita, no teraz sa vracia v plnej sile a ukazuje, ako má vypadať hrateľnosť a originalita.

70%
Bonusweb
2 wrz 2015
Kouzelná hopsačka Tearaway: Unfolded zaujme spoustou originálních nápadů. Kvůli nízké obtížnosti je však určena zejména pro ty nejmladší.