Hodnoceniher.cz

Super Mario Maker

87%

Średnia od 7 recenzje
#nintendo 3ds #wii u #plošinovka #wiiu #3ds #nintendo #nintendo #wii u

Poradniki, kody

Recenzje

7/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Super Mario Maker to tak naprawdę sprzedawana w pudełku gra sieciowa. Offline zbyt wiele tu nie zdziałamy, liczę więc, że równocześnie z kolejnymi poziomami od graczy pojawiać się będzie też nowa zawartość od Nintendo. Nie tylko nowe elementy do edytora, ale wspomniana już możliwość budowania całych światów, lepsze metody sortowania, opisywania i wyszukiwania poziomów etc. Potencjał jest, pytanie czy...

80%
Bonusweb
30 lis 2016
Super Mario Maker je jedinečná příležitost pro ty, kteří chtějí 2D hopsačky s Mariem nejenom hrát, ale i vytvářet. Po loňském vydání na Wii U přichází i kapesní verze pro 3DS. Má několik prvků navíc, jeden zásadní ovšem chybí.

90%
Czechgamer.com
28 wrz 2015
Hľadá sa pozícia videoherného dizajnéra.

4,5/5
HardcoreGamer
14 wrz 2015
Super Mario Maker is a special video game, period. You could include all of the lengthy, metaphor-laden nonsense that your little brain can come up with as to what is and isn’t perfect about it, but at the end of the day, this is a title that allows you to create and play Super Mario Bros. levels for as long as your thumbs can handle. Yes, the creation tools, while outstanding and intuitive, could...

9/10
Game Informer
11 wrz 2015
Super Mario Maker seems like a tool that should have existed years ago – but it has been worth the wait.

5/5
Hrej.cz
7 wrz 2015
Nintendo dokonale zaplnilo propast mezi tvorbou vlastního obsahu a hraním. Vyladěnější titul podobného typu zkrátka neexistuje.

9/10
Tiscali Games
3 wrz 2015
Super Mario Maker je především editorem, v němž se vyřádí všichni s tvůrčími sklony. Ale i hráčům bez designérských ambicí nabízí velkou porci zábavy a originálních principů, které jim přinesou jiní.