Hodnoceniher.cz

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

92%

Średnia od 11 recenzje
#nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #plošinovka #3d #mario #remaster #nintendo #switch #nintendo #switch #super mario 3d world #akce #luigi #super mario odyssey #assassin's creed odyssey #rosalina #super mario bros #treasure tracker #maria #kočka #super mario galaxy #level #drak #super mario #super #sunshine #world #nintendo wiiu #marius #bowserem #peach

Recenzje

5/5
Hrej.cz
5 mar 2021
Nintendo opět dokázalo (znovu)vytvořit dvě úžasné plošinovky, které vás svou geniálně zábavnou hratelností donutí vše projít na 100 procent. Ať už samotné, nebo s parťáky.

9/10
IndianTV
4 mar 2021
Super Mario 3D World byla skvělá skákačka v roce 2013, a dokonce stále je i v roce 2021. Pokud k tomu ještě připočtete nový online multiplayer a nový příběhový dodatek Bowser's Fury, máte před sebou velice kvalitní titul, který stojí za to.

90%
Czechgamer.com
22 lut 2021
Hravé, roztomilé, graficky atraktívne a správne náročné

8/10
Alza
19 lut 2021
Super Mario 3D World + Bowser's Fury je povedený set dvou her, přinášející vynikající skákačku Super Mario 3D World v novém grafickém kabátku a novinku Bowser's Fury, která rozhodně není jen do počtu. Skvělý komplet určený nejen milovníkům kooperace.

9/10
Doupě
19 lut 2021
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury je další z exkluzivit pro Switch, které by neměly chybět žádnému majiteli této konzole, obzvlášť pokud máte v oblibě skákačky. 3D World sice trochu trápí problémy s kamerou, ale to bohatě vynahrazuje zábavnost hratelnosti a již tradičně perfektně vyvedený design úrovní. Bowser’s Fury pak napravuje několik chyb původní hry, i když pro to vývojáři museli obětovat...

10/10
Respawnpoint
17 lut 2021
Nové Super Mario 3D World společně s novou částí Bowser’s Fury nabízí klasický zážitek ze série Super Mario a dokonce i něco navíc. Prioritou této hry je čirá zábava, která z ní čiší ze všem možných směrů. Jestli vás původní verze minula, tak si tu současnou už mezi prsty utéct nenechejte. Mario je zpět a v plné síle. Já jej mohu směle doporučit všemi deseti.

4,5/5
HardcoreGamer
15 lut 2021
Super Mario 3D World was already a fantastic Mario title that alone made it worth owning a Wii U back in the day. The inclusion of Bowser’s Fury fixes the character speed and the addition of online have made this one of the greatest Mario experiences to date. It’s hard to put into words the pure joy and chaos this enhanced port has brought, but considering the main campaign was already fantastic alone,...

9,5/10
Sector.sk
10 lut 2021
Je to nápadité, je to zábavné a taktiež neustále čerstvé a plné rôznych nápadov. Svet sa navyše stále mení a to nielen tým, že sa rozširuje o nové predtým nedostupné časti. Pravidelne sa totiž celý svet ponorí do temnoty, začne masívna búrka a zaútočí mega Bowser. V základnej podobe proti nemu nemáte šancu, takže môžete len utekať a skrývať sa, aby vás nezasiahol jedným z mnohých úrokov. Takto sa snažíte...

95%
Bonusweb
10 lut 2021
Špičková 3D hopsačka Super Mario 3D World z Wii U se vrací ve vylepšené podobě a k tomu přidává zbrusu nový přídavek Bowser's Fury. Je to jedna z těch esenciálních exkluzivit, kvůli které máte Switch.

9,3/10
Game Informer
10 lut 2021
By bundling one of the best 3D Mario games with an all-new adventure, Super Mario 3D World + Bowser's Fury is a compelling package for all fans of the Nintendo mascot.

9/10
Tiscali Games
10 lut 2021
Nintendo nám tady ve své nejlepší formě nabízí neuvěřitelnou porci konzistentně špičkové zábavy, radosti a příjemných pocitů. Není to revoluční, ale je to takřka bezchybné.