Hodnoceniher.cz

STASIS

66%

Średnia od 6 recenzje
#pc #macos #adventura #windows #stasis #the brotherhood #adventure #point & click #daedalic entertainment #the brotherhood #stasis #pc

Recenzje

5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Pora w końcu wyjaśnić tę satysfakcję, którą odczułem po ujrzeniu napisów końcowych. Nie wynikała ona z tego, że skończyłem wymagającą, ciekawą grę, a z faktu, że w końcu mam ją za sobą. Brian Fargo przyrównał Stasis do filmu Ridleya Scotta. "Obcy", czy "Łowca Androidów" to nie jest. Co najwyżej "Prometeusz". Jeśli miałbym polecić tę grę, to tylko na wyprzedaży i to dość solidnej.

7/10
Tiscali Games
3 paź 2015
Stasis přesně ví, co chce - láskyplná poklona klasickým point and click adventurám však i přes svou působivou atmosféru nabízí kvality, které docení spíše veterání než nováčci žánru.

70%
Bonusweb
21 wrz 2015
Nenápadná adventura Stasis přináší příjemný závan starých dobrých časů. Poznáte v něm sice spoustu povedených her, takže vypadá jako ubohá vykrádačka. Ale výborně se pobavíte.

3/5
Hrej.cz
15 wrz 2015
Stasis určitě není bez chyb ani neosloví průměrného mainstreamového hráče. Pokud vám však nevadí nasávat příběh z logů a prokousávat se celkem obtížnými hádankami, jděte do toho!

7/10
Zing
6 wrz 2015
STASIS je hodně povedená izometrická hororová adventura, která není pro každého. Když jí ale dáte šanci, nezklame vás.

73%
GameStar.de
1 wrz 2015
Ein eigentlich großartiges Spiel mit toller Horror-Atmosphäre, das später unter einer wirren Story und einigen absurden Puzzles leidet.