Hodnoceniher.cz

Sniper Elite: Nazi Zombie Army

76%

Średnia od 7 recenzje
#pc #third person akce #akce #zombie #smite #sniper elite #sniper elite 1 #sniper elite 4 #zombie army 4: dead war #rebellion developments #sniper elite 3 #řeč #odst #sniper #slátanina #elite dangerous #smrad #populární zombie #springfield #zombi #kumpán #505 games #rebellion #pc

Poradniki, kody

Recenzje

7,5/10
Komputer Świat
19 gru 2018
Podsumowując, Sniper Elite: Nazi Zombie Army, to wzorcowy spin-off zrobiony z przymrużeniem oka. Jest w nim wszystko to, co znaliśmy z podstawowego SE:V2, ale liczba i rodzaj zmian sprawiły, że mamy do czynienia niemal z zupełnie odrębną produkcją, która mogłaby bronić się jako pełnoprawny produkt. Jest tu głupia fabuła, dosyć monotonna rozgrywka, a oprawa nie urywa głowy, ale uwierzcie mi, w żadnej...

3,5/5
Doupě
2 maj 2013
Ostatně celý lobby systém by potřeboval ještě kapku dopilovat, na druhou stranu už nyní je vše plně funkční. Hru jako takovou tedy v současném stavu vřele doporučuji a upřímně oceňuji tvorbu těchto nízko-rozpočtových titulů (viz blížící se Far Cry 3: Blood Dragon). Jen doufám, že tento sympatický trend nakonec nezapadne ve změti F2P titulů nebo haldy DLC přídavků.

80%
GamePark
16 kwi 2013
Tenhle titul má plnit úlohu klasické řežby, u kterého se hráči odreagují bez dlouhého přemýšlení. Zpracování je nadprůměrné a atmosféra rychle nás vtáhne do děje. Bohužel se poměrně brzy objevuje stereotypnost a hra přestává bavit (minimálně u některých hráčů).

80%
GamePark
10 kwi 2013
Vše začalo roku 2012 vydáním titulu Sniper Elite V2, o který se postaralo britské studio Rebellion Oxford (ano jsou to ti samí co vytvořili Aliens versus Predator a spoustu dalších známých her). Všechny své zkušenosti samozřejmě zúročili a úspěch Sniper Elite V2 na sebe nenechal dlouho čekat. A tak bylo rozhodnuto o vytvoření rozšíření původní hry. Málokdo by ovšem čekal, že nově budeme místo živých...

7/10
Hrej.cz
8 mar 2013
Ve Sniper Elite: Nazi Zombie Army sice odstřelovačka nepíše tolik, jako bychom asi čekali, ale i tak se jedná o příjemné překvapení. Béčkový, ale velmi solidně zpracovaný survival horor s povedenou kooperací.

4/5
Hrej.cz
6 mar 2013
Ve Sniper Elite: Nazi Zombie Army sice odstřelovačka nepíše tolik, jako bychom asi čekali, ale i tak se jedná o příjemné překvapení. Béčkový, ale velmi solidně zpracovaný survival horor s povedenou kooperací.

8/10
Game Informer
1 mar 2013
I expected a quick cash-in of popular themes, but I found myself pleasantly surprised by just how exciting this spinoff can be.