Hodnoceniher.cz

SimCity

71%

Średnia od 15 recenzje
#pc #strategie realtime #strategie #online #budovatelska #windows #mac #electronic arts #maxis #simcity #aufbau-strategie #maxis software #simcity #jochen gebauer #pc #strategie #maxis #electronic #pc

Poradniki, kody

Recenzje

6,5/10
Komputer Świat
19 gru 2018
SimCity to gra, której jakiś czas temu wróżyłem spory sukces. Coś jednak nie do końca zadziałało. To nadal bardzo grywalny tytuł, w swoim gatunku w ścisłej czołówce. Pełen humoru, z ładną oprawą i tysiącem przemyślanych rozwiązań i pomysłów. Z drugiej strony jednak mamy dziesiątki mniejszych lub większych bugów, zbyt małe mapki wymuszające tworzenie nowych miast (co z tymi, którzy chcieliby jedną,...

7/10
InGamer.cz
1 kwi 2013
Nové SimCity dokázalo skloubit to nejlepší z předešlých dílů i s další přidanou hodnotou. Na druhou stranu, najde se také řada nepříjemných nedostatků a nutnost být neustále online je skutečně otrava.

85%
GamePark
1 kwi 2013
Titul si zaslouží krásných 85 % pro jeho schopnost upoutat hráče na první pohled. Postupně sice vaše pozornost začne upadat, avšak s trochou schopnosti vyhrát si dokáže i nové SimCity vydržet ve vašich duších na desítky hodin zábavy, což se rozhodně vyplatí.

90%
Czechgamer.com
29 mar 2013
Proslýchá se, že několik digitálních kopií si pořídil taky pražský magistrát.

85%
GamePark
29 mar 2013
Jeden domek do rybníka, druhý na indiánské pohřebiště a továrnu třeba přímo do středu náměstí. Inu, možná by to celé až tak skvěle nefungovalo a velkou část obyvatelstva podobného městečka by tvořily krysy či v lepším případě duchové pronásledující každého, kdo by se nastěhoval, nicméně starat se o už postavené město také nelze považovat za hotovou pohádku se šťastným koncem. Budovatelské strategie...

5/10
GamesWEB.sk
27 mar 2013
Pozitívnou správou je zaručená podpora modovania, ktorá bola potvrdená samotnými tvorcami. Ani nie po týždni internetom preletelo video, kde za pomoci modov je možné zrušiť 20-minútový offline mod spoločne s možnosťou uloženia mesta alebo diaľnice so železnicami budovať aj pomimo vášho štvorčeka.

6/10
Eurogamer.cz
17 mar 2013
Nové SimCity mě za 30 odehraných hodin dokázalo solidně naštvat, ale zároveň také potěšit. Je to budovatelská strategie s překrásnou živoucí grafikou, kterou ale sráží k zemi nesmyslná a uměle vynucená architektura onlinové hry, nepropojenost herních serverů navzájem a další přešlapy v podobě příliš malých herních map, zmateného pathfindingu obyvatel města nebo špatně vyřešeného ukládání pozic bez...

7/10
Sector.sk
17 mar 2013
Nové SimCity zabaví, ale ani zďaleka nie na jednotku.

6,5/10
Game Informer
15 mar 2013
Given time, Maxis and EA could clear up the problems with SimCity. But they are charging gamers for this experience right now, and it isn’t worth your money.

3/5
Hrej.cz
13 mar 2013
Budovatelská strategie postavená na moderním a schopném enginu, která parádně vypadá a v mnoha okamžicích poskytuje hráči velké uspokojení. Její online DRM a cloudová a sociální povaha ale zároveň vedou k řadě obtíží a frustrujících okamžiků.

9/10
Zing
13 mar 2013
V žánru stavebních simulátorů nemá SimCity žádnou konkurenci. Nový přídavek do série vrací komplexní systém předchůdců, a přitom jej dokáže navléknout do přitažlivého a jednoduchého kabátku, který bez problému sedne nováčkům a příležitostným hráčům. Ať už hrajete cokoliv, SimCity je zážitkem, který musí vyzkoušet každý poctivý stavitel tělem i duší.

6/10
Hrej.cz
13 mar 2013
Budovatelská strategie postavená na moderním a schopném enginu, která parádně vypadá a v mnoha okamžicích poskytuje hráči velké uspokojení. Její online DRM a cloudová a sociální povaha ale zároveň vedou k řadě obtíží a frustrujících okamžiků

5/10
Tiscali Games
12 mar 2013
Z něčeho, co vypadalo jako velmi slušný restart zasloužilé budovatelské série, se vyklubala omezená nuda. Nové SimCity možná jednoho dne bude dobrá hra. jen když budou města 4x - 5x větší, když se hry ujmou moddeři a online prvek bude fungovat tak, jak by měl.

9/10
Zing
11 mar 2013
Verdikt: V žánru stavebních simulátorů nemá SimCity žádnou konkurenci. Nový přídavek do série vrací komplexní systém předchůdců, a přitom jej dokáže navléknout do přitažlivého a jednoduchého kabátku, který bez problému sedne nováčkům a příležitostným hráčům. Ať už hrajete cokoliv, SimCity je zážitkem, který musí vyzkoušet každý poctivý stavitel tělem i duší.

75%
GameStar.de
7 mar 2013
Bildschöne Städte, aber zu kleine Karten.