Hodnoceniher.cz

Season: A Letter to the Future

83%

Średnia od 3 recenzje
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #adventura #mysteriózní #scavengers #playstation 4 #ps4 pro

Recenzje

8/10
Alza
27 lut 2023
Titul Season: A Letter to the Future zaujme všechny přemýšlivé hráče, jimž by mohla sednout melancholická atmosféra s pomalu plynoucím herním zážitkem. Pokud nemáte trpělivost objevovat a dost času, tady se ani nezastavujte, ale pokud rádi nasloucháte a pozorujete, budete zde jako doma.

8/10
Tiscali Games
7 lut 2023
Season: A Letter to the Future je emotivní výlet plný nejrůznějších vjemů, které musíte nejen vstřebat, ale i uchovat pro budoucí generace na stránkách deníku. Pozorování a naslouchání se zde spojuje s lehkou tvořivostí a výsledek nutí k zamyšlení nad nejrůznějšími tématy, která se týkají každého z nás. Zkrátka indie počin, jak má být.

9/10
IndianTV
30 sty 2023
SEASON: A letter to the future je velmi zajímavá hra, která donutí člověka se nejen zastavit, ale i zamyslet. Ačkoliv po technické stránce není tak vyladěná, jak by měla být, skvělý příběh, uvěřitelné postavy a nádherný svět hráči pravděpodobně většinu glitchů zdaleka vynahradí.