Hodnoceniher.cz

Sacred 3

58%

Średnia od 13 recenzje
#pc #rpg #akční #fantasy #multiplayer #windows #ps3 #x360 #diablo 3 #diablo 1 #diablo 2 #krátká doba #záchrana světa #vtipný komentář #konzolová záležitost #poslední titul #uzel #keen software house #předzvěst #kámen úrazu #diamant #virtuální život #řeč #xbox 360 #sacred 3 #xbox #xbox live #rollenspiel #action-rollenspiel #deep silver #keen games #sacred 3 #maurice weber #pc #deep silver #pc #ps3 #xbox 360 #playstation 3

Poradniki, kody

Recenzje

3,5/10
Komputer Świat
19 gru 2018
Nie myślałem, że kiedykolwiek zdarzy mi się coś takiego napisać o jakiejkolwiek grze, ale ToJakaśPomyłka znacznie bardziej bawi w momencie, gdy oglądamy gameplay na filmikach w sieci, niż podczas rzeczywistej rozgrywki. Sam dałem się zwieść temu, co pokazywały zwiastuny i dlatego pragnę was ostrzec. Omijać. Łukiem. I z łukiem w ręku, gdyby chciało was zaatakować.

6/10
XboxWeb.cz
1 wrz 2014
Sacred 3 mělo velký potenciál, který se však v průběhu vývoje někam ztratil. Vše co dělá tento žánr tím čím je bylo ze hry odstraněno a nedočkali jsme se žádné náhrady. Pokud hledáte akční RPG uděláte lépe když sáhnete například po třetím Diablu, které toho nabídne podstatně více a ještě Vás vyjde levněji.

3/5
Doupě
24 sie 2014
Sacred 3 není vůbec špatné RPG. Ba co víc, proplouvání v něm je i často velmi zábavné. Bohužel relativně krátká doba, za kterou hru dokončíte a minimum obsahu, kvůli kterému byste titul hráli dál, sráží Sacred 3 na kolena a dělá z něj titul o něco lepší, než je pouhý průměr.

60%
GamePark
24 sie 2014
Sacred 3 rozhodně není špatnou hrou. V rámci žánru jej bohužel zvládá předčít tolik titulů, až je o tom škoda mluvit. Pokud se chcete po práci na chvíli posadit a prostě jen rozmasakrovat pár desítek drobných potvůrek a zarelaxovat si u toho, zřejmě budete s nákupem spokojeni. Jestliže ale máte chuť na komplexní rubačku alá Diablo, rovnou zapomeňte, že tato hra existuje. Ve dvou se však přece jenom...

65%
Bonusweb
23 sie 2014
Sacred 3 nemá se svými předchůdci nic společného. Odkaz série přežívá jen v podobě líté rubačky.

60%
GamePark
12 sie 2014
Pokud jste někdy přemýšleli nad založením studia a vytvořením hack-n-slash kousku, který by kvalitativně dosahoval Diablu 2 alespoň ke kotníkům, měli byste vědět, že recept začíná vždy stejně. Nejprve musíte dostat svět do ohrožení, ideálně za pomoci obrovského monstra, jehož duše byla uvězněna v nějakém tajemném kameni, z nějž se bohužel vymanila a dostala zpátky na svět, následně přimícháte sadu...

Eurogamer.cz
9 sie 2014

4/10
Tiscali Games
3 sie 2014
Sacred 3 je dynamická akční bojovka, která trpí neskutečným stereotypem, technickými problémy a nedodělky, přičemž nabízí minimální možnost rozvoje postavy. 

5/10
Zing
3 sie 2014
Sacred 3 se zastavil někde na půl cesty za důstojným pokračováním legendy. Solidní základ tvořený krvavou a zábavnou hratelností stahují ke dnu značné obsahové nedostatky a nepřesvědčivá prezentace.

3/5
Doupě
3 sie 2014
Sacred 3 není vůbec špatné RPG. Ba co víc, proplouvání v něm je i často velmi zábavné. Bohužel relativně krátká doba, za kterou hru dokončíte a minimum obsahu, kvůli kterému byste titul hráli dál, sráží Sacred 3 na kolena a dělá z něj titul o něco lepší, než je pouhý průměr.

5,8/10
Centrum Her
2 sie 2014
Sacred 3 je sklamanie a nezáleží na tom, či preferujete RPG s otvoreným svetom alebo Hack 'n' Slash akciu. Hra sa viac prikláňa k druhému žánru, ale ani tým nedokáže hráča zaujať tak, aby si ho udržal aj po porazení finálneho bossa. Môžeme teda so slzami v očiach zatiaľ vyhlásiť RPG sériu Sacred za mŕtvu.

71%
GameStar.de
1 sie 2014
Spaßiges, aber oberflächliches Koop-Gemetzel

7,5/10
Game Informer
31 lip 2014
Substantial elements from previous entries haven’t made the cut, which could make this arcade-style hack-and-slash game a nonstarter for some fans.