Hodnoceniher.cz

ReCore

64%

Średnia od 9 recenzje
#pc #xbox-one #akční #adventura #windows #xboxone #exkluzivita #plošinovka #recore #rpg #xbox #xbo #microsoft studios #action #action-adventure #microsoft game studios #comcept #microsoft #keiji inafune #armature studios #pc #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

6,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Wiem, że narzekam i że ciągle wymieniam wady, ale nie można jednoznacznie stwierdzić, że w Recore nie warto zagrać. Produkcja potrafi dostarczyć satysfakcji, a naparzanie w przeciwników, o ile nie giniemy co kilka minut, bywa naprawdę przyjemne. To samo dotyczy podwójnego skoku i przyspieszania, umożliwiającego pokonywanie kolejnych lokacji - Joule jest zwinna i zręczna - a także korzystania z umiejętności...

7/10
Tiscali Games
21 wrz 2016
ReCore je plná hmatatelné snahy, péče a originální souhry systémů. Akční plošinovky podobného kalibru tu často nemíváme a většina věcí funguje dobře. Několik designových rozhodnutí a technická stránka hry bohužel sráží jinak dobrou zábavu dolů.

8/10
XboxWeb.cz
15 wrz 2016
Smíšené pocity. Tak bych definoval dojem z výborného mixu plošinovky, adventury a střílečky s RPG prvky. ReCore má velký potenciál v sympatické hrdince a jejích robotických druzích, kteří jsou spolu s herními prvky důvodem, proč výlet do Far Eden stojí za to. Bohužel jim suplují neduhy, které obzvláště exkluzivní tituly prostě mít nemohou. Třebaže se v ReCore nezrodila značka, jež budeme v pravidelných...

5,5/10
Game Informer
14 wrz 2016
While ReCore's gameplay foundation is mostly solid, a host of technical and design issues stand ready to hinder your progress and your enjoyment.

55%
Bonusweb
14 wrz 2016
Teraformace vzdálené planety Far Eden dopadla tragicky. I po dvou stech letech je to těžko obyvatelná hrouda plná písčitých dun. Dá se na ní nalézt alespoň zrnko zábavy?

3/5
Hrej.cz
14 wrz 2016
Zapomeňte na stylové trailery. ReCore je průměrná střílečka s exploračními prvky, kterou táhnou dolů velké technické problémy a prapodivná rozhodnutí jejích tvůrců.

72%
GameStar.de
13 wrz 2016
ReCore liefert mit seiner Mischung aus Plattformer und Shooter ein erfrischendes Action-Adventure, das aber unter zu viel Leerlauf leidet.

62%
Czechgamer.com
13 wrz 2016
V ReCore se najde skvělá hratelnost a příběh. Bohužel hru sráží na kolena stupidní rozhodnutí v oblasti levelů a postupu hrou. Výsledné K.O. jí vystavuje technické zpracování. Jakkoliv se možná zmíněné bugy opraví v patchích, tak vizuální dojem ze hry se těžko zlepší.

3/5
HardcoreGamer
12 wrz 2016
Despite its problems, it’s not hard to envision a world in which a few changes along the way could have turned ReCore into a cult hit. Without the progress gating and fewer technical issues, we’d be left with a shorter, more intense action-platformer featuring a solid movement system. There’s something slightly enjoyable about ReCore‘s color-switching combat mechanic, despite it taking place in such...