Hodnoceniher.cz

Quantum Break

75%

Średnia od 13 recenzje
#pc #xbox-one #akční #sci-fi #adventura #windows #xboxone #akce #remedy entertainment #zničitelné prostředí #reakce hráčů #smyčka #nebe #doba hry #největší přednost #řeč #gunfight #speciální efekt #max payne #zahození #quan chi #hra první #knihovna #quantum break #akční pasáž #alan wake #break #grafický efekt #wakeovi #chybka #hlavní cíl #velký potenciál #jádro hry #remedy #xbox #xbox live #xbo #microsoft studios #action #microsoft game studios #remedy entertainment #pc #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Quantum Break odrobinę mnie zawiodło w kilku aspektach. Gra mogłaby być odrobinę dłuższa, mogłaby wyglądać lepiej. W ogólnym rozrachunku to jednak udany produkt i gdy policzyłem sobie, ile gier akcji przeze mnie ukończonych miało tak wciągającą fabułę i całą gamę ciekawych rozwiązań gameplayowych - cóż, lista była bardzo krótka. Polecam, ale tylko tym, którzy singlowe produkcje lubią wyciskać do ostatniej...

8,3/10
Centrum Her
17 kwi 2016
Quantum Break ponúka fakt originálny zážitok. To doslova treba vidieť a niečo podobné sa na trhu objaví len výnimočne. Spojenie seriálu a hry vyšlo na jednotku, v herných mechanikách je čo opravovať.

80%
GameStar.de
6 kwi 2016
Die PC-Version von Quantum Break hat mit Performance-Problemen zu kämpfen, teilweise kommt es zu starken Einbrüchen der fps. Daran hat auch der riesige Patch Anfang Mai 2016 nichts geändert, deshalb bleibt unsere ursprüngliche Abwertung von fünf Punkten bestehen.

9/10
XboxWeb.cz
1 kwi 2016
Quantum Break je příběhový skvost se zábavnými akčními pasážemi, kdy v tuhých soubojích pomocí upgradovatelných shopnosti likvidujete mazané nepřátele. Graficky perfektní, ovšem v době před vydání během recenzování plné znervózňujících bugů, s nimiž jsme se v minulosti snad ještě nikdy nesetkali. Bohužel celkový dojem kazí ukvapená rychlost vyprávění děje, což frustruje dokonce i znalé a zkušené hráče....

85%
Czechgamer.com
1 kwi 2016
Remedy nezklamali své fanoušky. Opět vypráví výborný příběh, který stojí za to si užít naplno. To doplňují o hratelnost, která má ten správný akční říz.

2/5
Hrej.cz
1 kwi 2016
Pokud by Quantum Break vyšel ve stávající podobě při startu konzole Xbox One, mohl by potěšit alespoň grafikou a prolnutím hry a hraného seriálu. Bohužel, ani v tak slabé konkurenci, kterou momentálně tento žánr nabízí, se dnes nejedná o nic jiného, než o ten nejšedivější průměr.

5/10
Tiscali Games
1 kwi 2016
Na některých částech Quantum Break sice je rukopis veteránů z Remedy znát, ale hratelnost je stereotypní a nenápaditá. Navíc nefunguje ani proklamované propojení hry a seriálu, který plní jen roli „gimmicku“ a doplňku.

3,5/5
HardcoreGamer
1 kwi 2016
Quantum Break has an identity crisis going on for itself, not knowing if it wants to be a TV show, action game or puzzle platformer. There are elements of everything here, but they’re underdeveloped and improperly paced. For example, while the various powers Jack has been entrusted with make him feel like a superhero from the get-go, they’re all obtained in the first two acts, meaning the remainder...

Eurogamer.cz
1 kwi 2016
Zajímavý námět, slušný příběh a bohatou filmovou výpravu brzdí technické chyby a zastaralé soubojové mechanismy. Bez medaile.

70%
Bonusweb
1 kwi 2016
Quantum Break propojuje nevídaným způsobem interaktivní film a hru. Jako hráč se snažíte zabránit kolapsu času, jako divák volíte, kterým směrem se budou ubírat doprovodné hrané filmy. Spojení herního a filmového světa však přináší i nečekané obtíže.

4/5
Doupě
1 kwi 2016
Quantum Break je třetí velkou hrou Remedy Entertainment. Po Maxi Paynovi a Alanu Wakeovi se jim opět podařilo stvořit unikátní hru. Unikátní především pro svůj příběh, pro odvážné propojení s hraným seriálem, pro herní mechanismy využívající čas a pro nezaměnitelnou atmosféru. Čert vem tu krátkou herní dobu a drobné chybky technického ražení, Quantum Break byste si prostě neměli nechat ujít. Takhle...

8,5/10
Game Informer
31 mar 2016
A live action show does little to elevate Quantum Break as a game, but the action in Remedy's time warp is strong enough to stand on its own.

8,5/10
Game Informer
31 mar 2016
A live action show does little to elevate Quantum Break as a game, but the action in Remedy's time warp is strong enough to stand on its own.