Hodnoceniher.cz

Planet Zoo

81%

Średnia od 8 recenzje
#pc #zoo #tycoon #windows #strategie #planet zoo #pohodlí domova #výběh #frontier developments #stres #tapír #stavění #pláň #zvíře #zahrada #zoologická zahrada #jones #zvířátka #franšíza #aufbau-strategie #frontier developments ltd. #frontier developments

Recenzje

4/5
Cooldown
12 gru 2019
Planet Zoo není jednoduchou strategií. Chyby neodpouští a nutí vás přemýšlet. Odměnou je funkční zoo a pocit z dobře odvedené práce. Navíc vypadá graficky víc než k světu.

8/10
Doupě
25 lis 2019
Planet ZOO je výbornou poctou žánru, který opanoval dětství nejednoho z nás a přináší pořádnou dávku výzev i bezstarostnou zábavu v kombinaci se vzděláváním a zábavným systémem kariéry, zpestřeným humornými prvky. Za pochvalu jednoznačně stojí i krásné grafické zpracování, které ještě umocňuje vztah, který si můžete se svými zvířaty vytvořit. Celkově jde o kombinaci, která funguje na výbornou a fanouškům...

4/5
Hrej.cz
19 lis 2019
Tohle, tamto, pojď sem, kam jdeš... Planet Zoo ve vás bude vyvolávat pocit absolutní beznaděje z toho, co zvládáte, a co už ne. Chce to klid, vypnout a nestresovat se, že hru netěžíte na maximum. I když se budete soustředit jen na její základ, tak si jí užijete.

9/10
Centrum Her
15 lis 2019
Planet Zoo je skvělý duchovní nástupce Zoo Tycoon který potěší staré harcovníky, ale i mladé hráče. Nějaké výtky by se našli, ale kašlu na to, jdu postavit výběh pro pštrosy.

8/10
Tiscali Games
13 lis 2019
Planet Zoo dává zavzpomínat na časy se Zoo Tycoonem. I přes některé herní a technické nešvary a občasnou přehlcenost jde o nesmírně kvalitní tycoon pro milovníky roztomilých zvířátek.

4/5
HardcoreGamer
11 lis 2019
When creating a business sim that attempts to capture the subject matter, a fine line needs to be walked. It can’t get too deep in the weeds of minutia without offering real explanations, nor can it make those explanations boring. On the other hand, it can’t make it too simple, as the subject matter is a huge draw to a specific audience. Planet Zoo pulls off the act and manages to be a great time for...

7/10
Game Informer
7 lis 2019
Planet Zoo requires an unreasonable level of patience that creates a wall around its best qualities.

84%
GameStar.de
5 lis 2019
Die bislang beste Zoo-Simulation. Reine Manager kommen zwar ein wenig zu kurz, kreative Tierfreunde finden aber ihr Eldorado.