Hodnoceniher.cz

Pharaoh: A New Era

65%

Średnia od 5 recenzje
#pc #pc #pc #pc #recenzia na pc verziu #egypt #strategie #remake #triskell interactive #dotemu

Recenzje

50%
Czechgamer.com
21 mar 2023

6/10
Alza
15 mar 2023
Pharaoh: A New Era je remakem legendární budovatelské strategie, která pamětníkům do žil vlije hektolitry nostalgie. V jádru funguje velmi dobře a návykově, ale komfortní hraní ničí řada nedostatků, nedodělků a občasných bugů, s nimiž se musíte smířit.

6/10
Tiscali Games
27 lut 2023
Pharaoh: A New Era staví na hratelnosti, která obstála zkoušku časem jako slovutné pyramidy. Remake je ale plný technických nedodělků a oproti originálu dělá řadu věci hůř. Z bláta Nilu jej zachraňuje, že v jádru je budování impozantních monumentů a měst stále návykové.

75%
Bonusweb
25 lut 2023
Jedna z nejslavnějších budovatelských strategií se vrací získat si vaše srdce. Třebaže remake ztratil něco ze své, zejména vizuální identity, v ledasčem je přívětivější než originál. Přesto mohli autoři hru na některých místech ještě vylepšit.

8/10
Sector.sk
17 lut 2023
K tomu je vhodné stavať budovy na udržanie poriadku, bezpečnosti a príjmov – čiže priestory pre architekta, hasičov, policajné zložky bojujúce proti kriminalite, lekárov a lekárnikov, ktorí sa najviac uplatnia na zastavenie šírenia chorôb a malárie. Ľudia  začnú vyžadovať zábavu, takže postavíte umelecké budovy a priestory pre akrobatov. Na pobreží sa získava hlina, z ktorej sa robí v dielňach keramika....