Hodnoceniher.cz

PGA TOUR 2K21

77%

Średnia od 10 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #sportovní #pga tour 2k21 #xbox live #2k #2k sports #hb studios #golf #pga tour #pga #2k games #ps4 pro #switch #xbox one x #ps4 #xbo #xbox one #stadia

Recenzje

80%
Czechgamer.com
18 sty 2021

4/5
GameSite.sk
21 wrz 2020
Verdikt? Nuž, ak ste fanúšikom golfu, PGA Tour 2K21 vás určite nesklame a ak máte kamarátov do multiplayeru, ľutovať nebudete. Hra je navyše celkom prístupná a zaujať by mohla aj nováčikov. Jediným problémom je, že hlavný mód nie je taký zábavný, ako by mohol byť, a hre by sme mohli vyčítať aj ďalšie maličkosti. Uvidíme, či si z toho vývojári zoberú ponaučenie – k famóznej golfovej hre majú veľmi blízko.

8/10
Tiscali Games
11 wrz 2020
Výborný golfový simulátor. Jádro má zdravé jako řípa, produkční hodnoty a provedení kariéry už jsou na tom o něco hůř. Hraje se ale parádně a potěší i skvělým editorem hřišť. Pro fanoušky a hráče, kterým jde v první řadě o zpracování hratelnosti, je to jasná volba.

7/10
Respawnpoint
7 wrz 2020
PGA Tour 2K21 je evolucí série The Golf Club, po které každý fanoušek virtuálního golfu toužil. Hra má své chybky, trpí na nedostatek režimů a chybí zde možnost hrát přímo za nějakou obsaženou golfovou hvězdu, ale snaží se to vynahradit výtečnou atmosférou tohoto sportu, dobře vedeným režimem kariéry, rozsáhlým editorem hřišť a v neposlední řadě také pohledným vizuálem.

72%
Alza
7 wrz 2020
PGA Tour 2K21 potěší všechny fanoušky digitálního golfu díky licencovaným hřištím a podařeným mechanikám při práci s holí. Navíc můžete své dovednosti donekonečna porovnávat s ostatními hráči online, což nahradí relativně strohou kariéru. Škoda několika zbytečných nedodělků a absence širšího spektra současných hvězd světového golfu, které zbytečně sráží kvality PGA Tour 2K21.

65%
Paranskyraj
6 wrz 2020
Věřím, že letošní PGA Tour je dobrá a obsáhlá hra určená nejen pro budování vlastní kariéry, ale i pro sdílení s ostatními kamarády. Široké možnosti nastavení pravidel a komentátoři ji dodávají šťávu, ale bohužel veškeré bugy a nízká grafika velmi ubírá na celkovém dojmu hry. Pokud máte chuť na golf, raději bych doporučila koupi na jiné platformy.

4/5
Hrej.cz
1 wrz 2020
To nejhorší, co můžeme o PGA Tour 2K21 říct, je to, že jde stále „jen“ o Golf Club. Golf bude vždy spíše okrajovou záležitostí a jeho prezentace je tomuto faktu maximálně poplatná. Golf samotný je ale na výsost perfektní.

8/10
XboxWeb.cz
1 wrz 2020
Nemáme sice čest s nejlepší golfovou hrou všech dob, ale i tak se jedná o pěkné zpracování, kterému spolupráce menších vývojářů s 2K rozhodně prospěla. Více hřišť, konečně aspoň nějací skuteční hráči a hromada možností, jak si hru přizpůsobit. Bohužel pár chybek v detailech, hůře přehledná podmenu a mikrotransakce, byť na kosmetické doplňky mi nedovolí dát lepší známku.

8/10
Game Informer
25 sie 2020
HB Studios continues to play a mean 18 holes, but the visuals and unlockables come up a little short.

4/5
HardcoreGamer
20 sie 2020
Despite its downfalls and legacy design issues, I simply cannot put down PGA Tour 2K21. Much like the previous Golf Club title, this is a golf game with smidgen of the PGA Tour tacked on it. MyPLAYER is designed to be a individualistic experience, but a lack of depth on the branded items and the fact that there’s no leveling up the player leaves the long-term aspect in question. Couple that with a...