Hodnoceniher.cz

Outlast 2

76%

Średnia od 12 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #horor #windows #outlast 2 #red barrels #stealth #xbox #ps4 #xbo #action #horror #red barrels #outlast ii #pc #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

7,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
A jak to wygląda z cenami? Przejrzeliśmy oferty polskich sklepów i Outlast 2 da się kupić w przedziale 100-150 złotych. Miejcie na uwadze, że niektóre z pozycji to Outlast Trinity - czyli paczka pierwszej i drugiej odsłony serii.

3/5
Hrej.cz
17 maj 2017
Přál bych si, abych mohl Outlast 2 pochválit, ale nenacházím k tomu mnoho důvodů. Je to obyčejný a nijak výjimečný horor, jakých už jste určitě hráli mnoho. Nabízí se otřepaná fráze o tom, že je to jen pro fanoušky, ale já fanoušek strašidelných her jsem a Oulast 2 jsem si mohl klidně odpustit.

6/10
Tiscali Games
4 maj 2017
Při honu za kontroverzí vývojáři zapomněli na to, co dělá horor hororem. Z Outlast 2 se vyklubala hra, která je cílená na streamery, a zapomíná na skutečné hráče.

78%
Bonusweb
4 maj 2017
Nejbrutálnější a nejstrašidelnější horor všech dob se vrátil s úderností noční můry z dětství, na niž jste dávno zapomněli. Chvíli jsme si lámali hlavu nad tím, jestli máme vůbec odvahu ho spustit. Máme, ale bez křiku se to neobešlo.

85%
GamePark
3 maj 2017
Hororový herní snímek Outlast si v roce 2013 získal slušné množství českých i zahraničních redakcí. Jinak tomu samozřejmě nebylo ani u hráčů. Byl to opravdu kvalitní kus hry. Začátkem roku 2014 se této hry nakonec dočkaly i konzole. Šlo přitom o úplně první hru do té doby neznámého vývojářského studia Red Barrels (stránky vývojáře zde).

8/10
XboxWeb.cz
30 kwi 2017
Pokřivené náboženství je svinstvo vždy, bez ohledu na to, aplikuje-li se v arizonské pustině nebo za zdmi církevní školy. Nicméně zjizvená lidská mysl dokáže nastolit ještě větší peklo, s čímž Outlast 2 obstojně handluje. Nečekal bych, že právě příběh, který je vyprávěn drobnými cut scénami a dopisy bude patřit mezi to nejhlubší, co si z hraní odnesu, ale je to tak. Závěr nechávající prostor našim...

Eurogamer.cz
27 kwi 2017
Rozviklaný horor, jehož okamžiky nádherného neklidu kazí nemotorný stealth, nenucená nenávist žen a vyčpělé lekačky. Bez medaile.

90%
Czechgamer.com
24 kwi 2017
Väčší a strašidelnejší, nie však bez chýb

75%
GameStar.de
24 kwi 2017
Ein packendes Horrorspiel, das nach einem großartigen Auftakt mit der Zeit an Wirkung verliert und deshalb hinter Teil 1 zurückbleibt.

7/10
Zing
24 kwi 2017
Kontroverzní hororová značka je zpět v lepší formě než minule. Pokud vám sedl její první zástupce, můžete s klidem zainvestovat své finance i do jejího pokračovatele, který je minimálně stejně dobrý jako jeho předchůdce z psychiatrické léčebny. Obdivovatelům SOMA či Amnesia: The Dark Descent jej však doporučit nemohu, protože minimálně dle mého nedosahuje jejich kvalit.

4/5
HardcoreGamer
24 kwi 2017
Developer Red Barrels has offered an excellent step in this universe with Outlast 2. Choosing a different environment and adapting to those settings to help create a truly terrifying experience was successful. Adding some narrative to the game is a step in the right direction. The linearity of the game is detrimental, but does not kill the experience.  This game has a little longer playtime than the...

7,8/10
Game Informer
24 kwi 2017
Despite its hiccups, Outlast 2 is an intense ride that makes you question your sanity.