Hodnoceniher.cz

Ori and the Blind Forest

92%

Średnia od 16 recenzje
#xbox-one #plošinovka #akční #windows #x360 #switch #xboxone #pc #arkády #moon studios #ori and the blind forest #tenký led #ori and the will of the wisps #herní mechanismus #základní kámen #blind forest #svět #flus #originální způsob #ori #the forest #blind #ročník veletrhu #řeč #dějová linka #přeskakování #rukopis #adventura #indie #microsoft #moon #xbox 360 #xbo #microsoft studios #moon studios #pc #xbox one #microsoft game studios

Poradniki, kody

Recenzje

10/10
Respawnpoint
19 sty 2021
Ori and the Blind Forest, není jen excelentní plošinovkou, je excelentní hrou, které se nedá skutečně nic vytknout. Jedná se o jeden z nejlepších titulů, který si napříč platformami můžete zahrát a u toho samým dojetím uronit i pár slz. U hraní se budete smát, občas budete zuřit kvůli obtížnosti, která i na Easy je výzvou, ale především, především se budete nechat unášet krásou, kterou tato hra nabízí....

10/10
Centrum Her
5 sty 2021
Jednoduchá, no zábavná hrateľnosť, pekný audiovizuál a emotívny príbeh. Ori and the Blind Forest je bez pochýb jedna z najlepších plošinoviek poslednej dekády.

5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Ocena przy recenzji to pewien kompromis z mojej strony. Jak już wiecie, nie mamy litości dla produkcji zepsutych i mocno biłem się z myślami, czy nie powinienem dać Oriemu "jedynki". Doszedłem jednak do wnisoku, że zbicie oceny z 10 do 1, to trochę zbyt wiele. Idealny środek skali wydaje się być w moim odczuciu dobrym rozwiązaniem.

4,5/5
Doupě
29 mar 2015
Ori and the Blind Forest očekávání předčil, a je tak jednou z nejlepších arkádovek poslední doby. Směle se může zařadit po bok v recenzi několikráte vzpomínaných titulů, navíc bude i určovat směr. Jedná se o neskutečně chytrou, nádhernou, citlivou a řemeslně výborně zpracovanou hru, která vám zahraje na city a vzbudí ve vás smysl pro krásu.

100%
Czechgamer.com
29 mar 2015
Čo napísať na samotný záver? Hodnotiť hry tohto tipu je ako vyhrať v lotérii. Za celý cyklus, čo som strávil s projektom Ori and the Blind Forest, som nezaznamenal jednu jedinú chybu či prekážku, čo by mi pokazila celkový dojem a tak hrdo udeľujem desať zlatých bodov z desiatich. Toto musíte hrať, mať a pomilovať.

Eurogamer.cz
29 mar 2015
Každopádně už dlouho se mi nestalo, abych se najednou uprostřed hraní zastavil, zesílil hlasitost a jen s ohromením zíral na vizuální nádheru před sebou, zatímco velkolepý orchestr buduje mimořádně silnou melodii.

10/10
Zing
29 mar 2015
V rámci svého žánru a za zhruba 400 korun dostanete osm až dvanáct hodin skvělé zábavy, která si zaslouží maximální hodnocení. Kdo koupí, neprohloupí.

10/10
Konzolista.cz
29 mar 2015
Ori and the Blind Forest není jen další z mnoha valících se na nás 2D plošinovek, ale nádherným dobrodružstvím v okouzlujícím světě, které si každý zamiluje na první pohled a vydrží u něho po celou dobu. Už dlouho jsem tu neměl plošinovku, která by měla jedinečně podaný příběh, skvěle vypadala a navíc měla strhující hratelnost s neustálými novinkami, díky čemuž není šance se nudit, navíc představuje...

9/10
Tiscali Games
16 mar 2015
Ori and the Blind Forest ztělesňuje to nejlepší, čemu se plošinovky za poslední léta naučily. Ve hře došlo ke spojení umění, technologie, skvělého leveldesign a téměř dokonalé zábavy.

5/5
Hrej.cz
16 mar 2015
Okouzlující a audiovizuálně nádherná plošinovka, kterou lze bez výhrad doporučit každému, komu není tento žánr zcela proti srsti.

91%
Bonusweb
13 mar 2015
Pokud máte kladný vztah k hopsačkám, krásně kreslené grafice a příběhům prodchnutým emocemi, potom byste neměli Ori and the Blind Forest v žádném případě minout.

4,5/5
HardcoreGamer
13 mar 2015
There’s nothing quite as rewarding as a good Metroidvania and Ori and the Blind Forest proves itself to be classified as one. Giant, sprawling landscapes hide tons of goodies just waiting to be collected once you’ve gained some new skills. Gorgeous artwork makes retreading old territory far less monotonous as well. It’s true that Ori could be a bit friendlier to control, but for the most part allows...

4,5/5
Doupě
11 mar 2015
Ori and the Blind Forest očekávání předčil, a je tak jednou z nejlepších arkádovek poslední doby. Směle se může zařadit po bok v recenzi několikráte vzpomínaných titulů, navíc bude i určovat směr. Jedná se o neskutečně chytrou, nádhernou, citlivou a řemeslně výborně zpracovanou hru, která vám zahraje na city a vzbudí ve vás smysl pro krásu. Až na místy vyšší obtížnost a někdy ne úplně promyšlený systém...

9/10
XboxWeb.cz
11 mar 2015
Krví obyčejná plošinovka, srdcem tužší hra, navenek nepopsatelný zážitek s dokonalou atmosférou, vizáží a důvodem proč hru koupit. V malém Orim jsme se nespletli, je perfektní a ještě dlouho na něj budeme vzpomínat. Konečně má Xbox malou hru s velkým jménem.

Eurogamer.cz
10 mar 2015
Výtvarně a hudebně mimořádně silný titul, který navíc disponuje skvělou hratelností. Prověří vaše reflexy i sběratelské choutky.

9,5/10
Game Informer
9 mar 2015
Moon Studios' venture into "Metroidvania" territory is every bit as beautiful as it is challenging.