Hodnoceniher.cz

NieR:Automata

82%

Średnia od 9 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #bojovka #ps4 #windows #xbox one x #nier automata #platinumgames #square enix #rollenspiel #action-rollenspiel #platinum games #nier automata #pc #ps4

Poradniki, kody

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Pecetowiec przelotnie romansujący z konsolami. Spec od wideo, kontrowersyjnych recenzji i słabych żartów. Po godzinach grywa w Overwatch i For Honor.

8/10
Tiscali Games
21 mar 2017
Vynikající akční míchanice žánrů a herních stylů, která sice nevypadá zrovna nejlépe, ale veškeré své nedostatky maskuje skvělým příběhem a jeho netradičním vyprávěním. Automata určitě nesedne každému. Pokud se ale nebojíte japonské ujetosti a namísto přeslazených dojáků máte chuť na pořádnou depresi oblepenou filozofickými otázkami, nemůžete její koupí udělat chybu.

8/10
Zing
20 mar 2017
Osobité akční RPG, které má své ostré hrany, ale ty víc než jej vyvažuje celková zábavnost.

4/5
Hrej.cz
19 mar 2017
Výborné akční RPG, v němž jsou zábavné souboje "jen" skvělým doplňkem poutavého příběhu. Hra, které vás posadí na emocionální horskou dráhu a přinutí vás přemýšlet. Fanoušci platinových vlasů a platinové hratelnosti, nebojte se naskočit!

80%
Bonusweb
18 mar 2017
Ve hře NieR: Automata si na nedostatek originality rozhodně stěžovat nemůžeme. Výstřední japonský titul nabízí překvapivě silný příběh opírající se o řadu filozofických témat. Koncept otevřeného světa však mohl být zpracován lépe.

79%
GameStar.de
17 mar 2017
Nier: Automata leidet unter einigen Portierungs-Krankheiten, allem voran einem bizarren Problem mit der Auflösung: Im Vollbild läuft das Spiel in einer niedrigeren Auflösung als der eingestellten und wirkt dadurch immer etwas verwaschen.

88%
Czechgamer.com
16 mar 2017
Pořádně hutné JPRG, které není ani Dark Souls ani Devil May Cry. Jde vlastní neotřelou cestou, která je po čertech zajímavá.

4,5/5
HardcoreGamer
6 mar 2017
NieR: Automata is an absolute masterpiece from beginning to end (or ends, to be a bit more accurate). Even for what was our most anticipated game of the year, I still didn’t expect to be blown away that much, but this was an absolute thrill ride in every area, from just running through a gorgeous wrecked city with wild boars roaming around to surfing down sand dunes in a desert in a cool little touch...

7,8/10
Game Informer
6 mar 2017
Many parts of this action/RPG are thrilling and surprising, but it is a constant exercise in sacrifice.