Hodnoceniher.cz

NHL 23

66%

Średnia od 9 recenzje
#playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox-one #xbox one #xbox one #xbox one #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #playstation 4 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #sportovní #xbox series x/s #ea sports #ea sports. xbox one #nhl 23 #ps4 #ps5 #xbo #xsx #ea sports #recenzia na xbox series x|s verziu #ps5 #pc #ps4 #xbox one x #xboxone #hokej #simulace #nhl #nhl (série) #electronic arts #ps4 pro #xbox series

Recenzje

8/10
Tiscali Games
15 lis 2022
Nové NHL stále dojíždí na fakt, že nemá konkurenci. I třiadvacítka se tak drží pravidla, že výrazněji upraví pouze jeden herní mód, zatímco na ty ostatní sedá prach. Přesto se nelze zbavit dojmu, že letošní ročník udělal pro radost ze hry víc, než je obvyklé.

5/10
Respawnpoint
9 lis 2022
Jak již úvod naznačil, recenzovat nové NHL je ošemetné. Pokud patříte mezi tu početnou skupinu lidí, kteří hrají pravidelně každý ročník, zkuste letos ušetřit peníze a zabrouzdejte do jiných vod videoherního průmyslu a k Ježíškovi si nadělte některý z jiných titulů. Upřímně Vám mohu říct, že v NHL 23 není nic, co byste nehráli a těch pár kosmetických změn Vám úsměv na tváři nevykouzlí. Ano i diváci...

70%
Bonusweb
2 lis 2022
Zatímco loni dostala zavedená hokejová série nový engine, letos abychom novinky hledali lupou. Pár nových fint a blafáků, vášnivější diváci nebo zvýšený důraz na ženský hokej jsou sice fajn, pokud ovšem neplánujete strávit stovky hodin v multiplayerových režimech, můžete NHL 23 klidně vynechat.

8/10
Sector.sk
31 paź 2022
A to je asi celé. NHL 23 je hokejová hra, ktorá ma naozaj veľmi bavila a považujem ju za vynikajúcu, ale môže to byť naozaj iba preto, že predchádzajúcich 9 ročníkov som jednoducho vynechal.  

5/10
IndianTV
27 paź 2022
Fanouškům série se NHL 23 rozhodně zalíbí. Ať už je to zapojením ženského hokeje nebo několika drobnými novinkami. Pokud však nemáte potřebu investovat do nového ročníku, s klidem si vystačíte s NHL 22.

7/10
Gamebro
23 paź 2022
Měsíce září a říjen jsou vždy svátkem pro sportovní nadšence a po recenzi hry FIFA 23 se dostálo i na NHL 23, které přišlo se svým vydáním několik dní po fotbalovém bratříčkovi. Takže jsme na nějaký ten čas zuly kopačky a navlékly brusle.

3/5
HardcoreGamer
18 paź 2022
EA’s NHL series feels like it’s slowly distancing itself more and more from the NHL and going more of the FIFA route for a wide variety of hockey around the world. Unlike soccer, though, the best hockey players in the world play in North America for an organized league. The focus on Chel and HUT continue to pull away from a true NHL experience as it feels less and less is incorporated on the NHL side...

63%
Czechgamer.com
17 paź 2022
NHL 23 je super hokej, ale od předchozího ročníku se liší asi jako noc a pozdní noc. Pokud jste hru zakoupili loni, nemáte moc důvodů ke koupi.

7/10
XboxWeb.cz
16 paź 2022
Nové NHL rozhodně nezklamalo. Ale taky nijak zvlášť neoslnilo. Novinek jako šafránu, gameplay v podstatě stejný jako poslední rok. Letos sérii zachraňuje jednoznačně cross-platformní hraní. Stále je ale vidět posun k lepšímu, avšak přál bych si aby se mezi ročníky více pracovalo na obsahu a hratelnosti. Toto sérii zkrátka a dobře bolestivě chybí.