Hodnoceniher.cz

New Pokémon Snap

80%

Średnia od 10 recenzje
#nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo #bandai namco #switch #koleje #fantasy #pokémon #bandai namco entertainment #nintendo #the pokémon company #switch #the pokémon company #simulace #new pokémon snap #adventury #nintendo switch online #bandai namco #new pokémon snap #odnož #trasa #divočina #focení #fotka #druh #výprava #mirror

Recenzje

4/5
GameSite.sk
22 maj 2021
New Pokémon Snap je krásna hra plná radosti z objavovania pokémonov, ktorá je síce určená predovšetkým tým mladším, no aj dospelí hráči v nej môžu nájsť niečo pekné, čo ich pohladí po duši. Je to svetlá, teplá a vzdušná hra, priam ideálna na toto ročné obdobie, kedy sa jemným vánkom nesie aróma čerstvo pokosenej trávy a voda začína byť konečne dostatočne vhodná na kúpanie. Hra nie je žiadnym kalkulom,...

8/10
Doupě
19 maj 2021
Nový Snap vám představí region Lentel v plné parádě. I když jsou trasy, na kterých pokémony fotíte, docela krátké, tak máte důvody se k nim několikrát vracet a ani tak se neohrají. Graficky je na tom také skvěle, jen vyhlazování hran v handheld režimu trochu zaostává. Sice to není žádný profesionální fotografický zážitek, ale jako oddechovka poslouží New Pokémon Snap spolehlivě.

8/10
Sector.sk
17 maj 2021
New Pokémon Snap je splnený sen pre pár znalcov a objavná relaxačná hra pre fanúšikov série. Nemá klasické mechanizmy, ale starých známych a s nimi sa ľahko zhostíte novej úlohy v pútavom svete.

7/10
IndianTV
16 maj 2021
New Pokémon Snap je super oddechovka, při jejímž hraní máte pocit, že je svět úplně v pořádku, protože se nacházíte v obložení roztomilých pokémonů. Rozhodně to není hra, na které bych nechal 100 hodin, nebo u ní propařil celý den v kuse, ale věnovat jí sem tam hodinku, když nebudu mít náladu na Zeldu nebo Smash Bros, zní prostě super a rád se k New Pokémon Snap občas budu vracet, abych si udělal pár...

4/5
Nbase
11 maj 2021
New Pokémon Snap je milá oddechová hra, která si najde cestu především ke skalním fanouškům Pokémonů a těm nejmladším hráčům. Nikomu jinému bych ji ani nedoporučil. I přes počáteční zdání jednoduchosti nabízí dostatek obsahu a výzvy na mnoho hodin klidného průzkumu a zachytávání těch nejlepších snímků Pokémonů, jaké ještě nikdo neviděl.

90%
Bonusweb
8 maj 2021
V New Pokémon Snap lovíte pokémony. Pomocí hledáčku fotoaparátu. Pozorujete jejich chování a snažíte se pořídit nejzajímavější snímky. Ty můžete vylepšit o rámečky či samolepky a přímo ve hře je sdílet s ostatními.

70%
Czechgamer.com
7 maj 2021

4/5
HardcoreGamer
3 maj 2021
When it comes to long-awaited sequels, New Pokémon Snap doesn’t disappoint in the least. There’s so much more to do for those looking for a wonderful adventure through the brand new Lental region with camera in hand. The amount of time any player will get out of New Pokémon Snap will vary of course, as it’s a title that relies on people enjoying pure atmosphere and seeing tons of adorable or tough...

8/10
Tiscali Games
30 kwi 2021
Nová generace focení Pokémonů splňuje přesně to, co od podobné hry můžeme čekat: roztomilost, roztodivnost, honbu za perfektními fotkami a povětšinou oddechovou hratelnost, která se ale umí překlopit do adrenalinu. Lepší útěk před realitou všedního dne jen tak nenajdete.

8,5/10
Game Informer
28 kwi 2021
New Pokémon Snap delivers all the thrills of the original game, but that throwback spirit isn't the only part of the experience that will give you a feeling of déjà vu.