Hodnoceniher.cz

My Memory of Us

76%

Średnia od 6 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #juggler games #imgn.pro #switch #plošinovka #ps4 #x1 #my memory of us

Recenzje

55%
Czechgamer.com
21 mar 2019
Akokoľvek dobre to autori mysleli, výsledok ich práce mňa vôbec nepresvedčil a nakoniec ani nezaujal

8/10
Zing
9 lis 2018
Velice zajímavá indie adventura se silným příběhem plným napětí. Sice není pro všechny, ale její celkové vyznění určitě dovede zaujmout širší okruh hráčů. Zážitek trochu sráží pár nedotažeností, které ovšem vyvažuje celková myšlenka hry a její podtext. Určitě se nemůže rovnat titulům, jako je Limbo nebo This War of Mine, ale zdatně je dohání, se sepjatýma rukama.

8/10
Vortex
6 lis 2018
Netradiční plošinovka, jejíž příběh nám z historického hlediska není cizí a volba jít netradiční cestou zkresleného dětského úhlu pohledu se rozhodně vyplatila a dodala hrůzným událostem jiný rozměr.

4/5
Hrej.cz
26 paź 2018
Kouzelné druhoválečné dílko, které stojí na pomezí dětského dobrodružství a seriózního válečného konfliktu. Ačkoliv odlehčení ovládání bych možná ocenil více než odlehčení příběhu, i tak se pro malé polské studio jedná o velmi povedenou prvotinu.

4/5
GameSite.sk
26 paź 2018
Poliaci Juggler Games sa hrou My Memory of Us svojsky vyrovnávajú so svojimi dejinami. Nevyváženosť niektorých prvkov je spôsobená zrejme tým, že vývojári plánovali hru ako interaktívnu pomôcku na výuku dejín pre deti. Tým však hra nestráca na svojej hodnote, práve naopak. Keďže zachytáva relatívne dlhé obdobie, možno by potrebovala väčší herný svet, respektíve hernú dobu na pochopenie nastolenej problematiky.

8/10
Komputer Świat
10 paź 2018
Udany miks miks przygodówki i platformówki z ponadczasowym przesłaniem