Hodnoceniher.cz

Moving Out

76%

Średnia od 6 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #nintendo switch #logická #moving out #xbox live #ps4 #switch #team17 #smg studio, devm games #xbox one #dobrodruzne #indie hry #kooperativní #logické hry #multiplayer #nenáročné #nezávislé #strategie

Recenzje

6,5/10
Gaming professors
12 cze 2021
Moving Out můžeme označit za takovou šílenou blbůstku, jež si dělá srandu z práce stěhováka. Titul si užijete především s kamarády v on-line kooperaci, díky které můžete pozvat až čtyři hráče a zabít díky třiceti úrovním několik dlouhých večerů. Pokud skousnete několik chyb, jako je ne moc dobře povedené ovládání či občasné zaseknutí postavičky, svých peněz rozhodně litovat nebudete.

7,5/10
Sector.sk
11 maj 2020
Team 17 sa tu snažili napodobniť úspech svojej vlastnej hry Overcooked a je to badať na každom jednom pixeli, takže porovnaniu sa nemožno vyhnúť. A ako som už skôr napísal, Moving Out z neho vychádza horšie. Ale nie oveľa. Stále je to kvalitná kooperačná hra pre celú rodinu, ktorá zabaví a vie ponúknuť aj výzvu, ak o ňu stojíte. Nedostatkov je tu síce viac, no keď už ste obe časti Overcooked aj so...

80%
Alza
30 kwi 2020
Moving Out od studií DevM Games a SMG Studio je povedený simulátor zaměstnance stěhovací služby, který se nebere vážně a jeho zábavný potenciál nejvíce vynikne během hry více hráčů. Pokud je vaším životním snem v co nejkratším časovém úseku naložit na nákladní auto co nejvíce kusů nábytku, aniž byste si dělali hlavu se škodami na majetku, tohle je hra přesně pro vás.

6,5/10
Game Informer
30 kwi 2020
Ghosts, flamethrowers, and rising pools of guava juice prove to be far from the biggest obstacles to success.

80%
Czechgamer.com
27 kwi 2020
Srandovní záležitost, ve které si vyzkoušíte řeholi netypických stěhováků

9/10
XboxWeb.cz
27 kwi 2020
Další gaučový hit je tady a asi není překvapením, že jako vydavatel za ním opět stojí Team 17. Kdo hledá zábavu s kamarády a rodinou na dlouho dobu, Moving Out mu jistě udělá radost a nebýt trochu slabšího ovládání, dal bych snad i absolutní hodnocení.