Hodnoceniher.cz

Monster Hunter Rise

85%

Średnia od 15 recenzje
#pc #pc #pc #pc #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #nintendo switch #capcom #switch #akční #fantasy #rpg #kooperace #monster hunter #capcom #switch #monster hunter rise #capcom #monster hunter rise #nintendo #resident evil vii #monster hunter rise #hunter rise #world #re engine #playstation #xbox-one #japonsko #monstrum huntera #monstrum #lov #bestie #říše #lovec #monster hunter world #monster hunter (série) #playstation 4 #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series

Recenzje

9/10
Alza
18 sty 2023
Akční RPG Monster Hunter Rise se na konzolích PlayStation a Xboxu hraje skvěle. Stejně jako na předchozích verzích pro Switch a PC disponuje chytlavou hratelností, zábavnými souboji s monstry a propracovaným systémem výroby a upgradů zbraní a zbroje. Pokud tedy máte slabost pro obří ještěry nejrůznějších tvarů a velikostí, tohle je hra přesně pro vás.

9/10
Tiscali Games
17 sty 2023
Monster Hunter Rise sice nepředstavuje tak ambiciózní a revoluční díl, jakým byl minulý World, přesto se jedná o fantastickou hru s množstvím vítaných inovací, která je navíc velmi přístupná pro absolutní nováčky. Nemůžu se jí nabažit!

7/10
IndianTV
28 lut 2022
Jestliže jste ještě nikdy nezkusili žádnou hru ze série Monster Hunter, je Rise tou správnou volbou, jak začít. Drobné nedostatky se dají přehlédnout a hra se vám za to odvděčí desítkami hodin velmi kvalitní zábavy

5/5
GameSite.sk
26 maj 2021
Osvedčená Monster Hunter formula sa konečne udomácnila na konzole Nintendo Switch a má všetko, čo by ste od nej čakali (to, čo nemá, je nasľubované v budúcich patchoch). Ak ste Monster Hunter nikdy nehrali, Rise vám ponúkne základ, ktorý potrebujete. Veteráni už dril poznajú. Hunt - loot - upgrade - repeat.

90%
Czechgamer.com
20 kwi 2021
Široká náruč smerom k nováčikom, ako aj ostrieľaným veteránom

8/10
Doupě
9 kwi 2021
Monster Hunter Rise je v začátcích docela těžkopádný, ale po chvíli tréninku nabízí přesně ten typ zábavy, pro kterou je tato série známá. Noví zvířecí společníci jsou určitě něco, co by si série měla zachovat i do budoucna. Rampage mise by si oproti tomu zasloužily ještě nějakou péči navíc a kvalitní příběh tady budete hledat jen těžko. Pokud vám jde ale jen o dlouhé lovy a shánění materiálu na lepší...

9/10
Respawnpoint
5 kwi 2021
Monster Hunter Rise dělá čest celé sérii. Jde bezesporu o nejlepší díl, který kdy vyšel na přenosných zařízeních. Ať už se na hru podíváte z jakéhokoliv úhlu, máte před sebou skvost, kterému v jeho ryzosti brání jen drobné škrábance. Pro veterány série jde o povinnost a pro nováčky může jít o příjemné překvapení.

8,5/10
Komputer Świat
4 kwi 2021
Monster Hunter Rise to bardzo udana odsłona serii, która wprowadza kilka świetnych nowości, głównie związanych z mobilnością i dynamiką rozgrywki. Gra wygląda wprawdzie gorzej niż część poprzednia, ale dzięki ciekawym zabiegom stylistycznym ma bardzo unikalny klimat.

9/10
Alza
4 kwi 2021
Nejnovější díl zaběhnuté série představuje smysluplné inovace osvědčeného konceptu, zároveň ale zůstává věrný svému původu. Ochrana malebné vesničky Kamura před nájezdy nebezpečných monster přináší již tradičně chytlavou hratelnost, k tomu ale přidává i nová prostředí, druhy zvířat a povedené audiovizuální zpracování. Monster Hunter Rise je tak dalším silným zářezem do již bohatě zdobeného loveckého...

4,5/5
HardcoreGamer
31 mar 2021
There’s no series quite like Monster Hunter, and Rise further sets itself apart as a shining beacon of how to make some of the best action combat available. While World may have set the stage for a truly next generation Monster Hunter, Rise has gone out of its way to perfect what it started and make a much more fluid and enjoyable experience. Everything loads quickly without much time to wait, the...

9/10
Sector.sk
25 mar 2021
Monster Hunter: Rise je napokon kvalitný krok vpred v sérii a špeciálne pre majiteľov Switch, ktorí doteraz okúsili iba jeden 3DS remake je to jednoznačne parádny titul. Oceňujem veľa noviniek i celkový prístup, ktorý na jednej strane necháva originálne čaro a zároveň ho rozširuje. Zámerne neporovnávam MH: Rise a MH World, lebo nám tu vznikajú akoby dve samostatné odnože. Ako skôr konzervatívny MonHun...

7,8/10
Game Informer
23 mar 2021
Monster Hunter Rise showcases its commitment to engaging combat with interesting new mechanics, but these changes aren't enough to differentiate it from previous titles.

7,8/10
Game Informer
23 mar 2021
Monster Hunter Rise showcases its commitment to engaging combat with interesting new mechanics, but these changes aren't enough to differentiate it from previous titles.

7/10
Tiscali Games
23 mar 2021
Monster Hunter Rise přináší vítané novinky, které by si série měla do budoucna ponechat. Naopak přichází o jeden z nejzábavnějších systémů a lov monster bez stopování ztrácí značnou část svého kouzla. Nakonec ale klady převládají a tahle technicky výborně zvládnutá hra má na Switchi své místo.

85%
Bonusweb
23 mar 2021
Ve hře Monster Hunter Rise se stanete se lovcem, který pomocí řady zbraní, pastí a technik loví monstra všech možných velikostí. Cílem je ochránit vesnici Kamura.