Hodnoceniher.cz

Might & Magic Heroes VII

70%

Średnia od 7 recenzje
#pc #strategie #fantasy #tahová #windows #řeč #silný útok #hero #kobka #heroes #might and magic #dezert #mág #první vlna #džin #vítaná změna #návrat #hlavní zbraň #kent #kořen #might & magic #zajímavý krok #dobrý krok #online porce #magic #limbic entertainment #might & magic heroes 7 #ubisoft #ubisoft #might & magic: heroes vii #pc #tahové strategie

Poradniki, kody

Recenzje

8/10
Gaming professors
17 sie 2022
Není to stejný průšvih, jako když hra vyšla, ale pravděpodobně jeden z nejlepších dílů celé série Heroes of Might and Magic. Jakmile se totiž vyřešily všechny problémy, objevila se tu skvělá tahová strategie, která má kvalitní soundtrack, hezký vizuál a především dokonalý příběh. Pokud jste tedy na hru před lety zanevřeli stejně jako já, změňte názor a koukejte si ji užít.

6/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Bez wątpienia jest to gra wycelowana w fanów serii. Radzę jednak podchodzić do niej ostrożnie i bez zawyżonych oczekiwań. Przywołując system numerowania znany z serii Final Fantasy, możemy napisać, że mamy do czynienia z Might & Magic Heroes V-2. Jeżeli wam to całkowicie odpowiada, śmiało. Jeżeli nie, może warto poczekać, aż tytuł ten nieco stanieje.

7/10
Tiscali Games
11 paź 2015
Sedmý díl táhnou k zemi všemožné chyby a nedokonalé 3D zobrazení, problémy však nemohou zastínit velmi vydařené kampaně - jak po stránce příběhové, tak i herní. Nejlepší díl od HoMaM III přesto zůstává ve stínu svého kultovního předchůdce. 

60%
Bonusweb
9 paź 2015
Heroes of Might & Magic jsou pojem už dvě dekády. Obzvlášť pak třetí díl je považován za jednu z nejlepších her, které kdy vznikly. Sedmý díl chce být návratem právě k němu. Ale sedmička bohužel tentokrát nebude šťastné číslo. Hra je plná chyb a český překlad se také příliš nepovedl.

4/5
Hrej.cz
9 paź 2015
Sedmý díl Heroes je určitě lepší než šestý. Je dokonce velmi dobrý i ve srovnání s dílem pátým nebo třetím. A pokud jde o příběh a zpracování kampaně, je to vůbec nejlepší díl ze všech.

3/5
Doupě
5 paź 2015
PS: Nezapomeňte také na naši soutěž o hru Heroes 7 a dárky k tomu, která bude trvat až do čtvrtka!

8/10
Zing
2 paź 2015
Might & Magic Heroes VII se povedl. V mnoha směrech se dá označit za návrat ke kořenům. Pokud se tvůrcům podaří vyladit haprující technickou stránku, bude to titul, za který se tato série rozhodně nebude muset stydět.