Hodnoceniher.cz

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII

63%

Średnia od 7 recenzje
#pc #playstation 3 #final fantasy (série) #sci-fi #fantasy #jrpg #windows #ps3 #x360 #rpg #final fantasy vii #final fantasy 1 #final fantasy iv #final fantasy xv #final fantasy ii #final fantasy xiii #final fantasy ix #final fantasy xi #final fantasy xii #final fantasy v #final fantasy vi #final fantasy iii #final fantasy x #final fantasy viii #první setkání #fanta #boj #active time battle #celkové hodnocení #časový limit #zbývající čas #light #střední obtížnost #return #řeč #xbox 360 #final fantasy #lightning returns #xbox #final fantasy #square enix #lightning returns: final fantasy xiii #ps3 #xbox 360

Poradniki, kody

Recenzje

7/10
Komputer Świat
19 gru 2018
Jestem świadomy, że na Gamezilli Lightning Returns: Final Fantasy XIII otrzymuje najniższą ocenę z całej trylogii. Nie zgadzam się po prostu z werdyktami wydanymi przez osoby recenzujące poprzednie części. Dla mnie osobiście pierwsza "trzynastka" plasuje się gdzieś pomiędzy 4 a 5.

2/5
Hrej.cz
10 mar 2014
Lightning, holka, běž a nějakou dobu se nevracej nebo s tebou udělají další zbytečnou hru.

5/10
Tiscali Games
7 mar 2014
Slabá tečka za Final Fantasy XIII trilogií. Lightning Returns ztrácí v mizerném příběhu, otřesných dialozích a pro žánr nových mechanikách, které fungují jen občas.

3,5/5
Doupě
2 mar 2014
Suma sumárum, nové Final Fantasy potěší stávající fanoušky série, ale další pravděpodobně nepřitáhne. Nový bojový systém funguje výborně, svět je různorodý a neustále se mění. Za to vše dávám palce nahoru. Jenže neustálé sledování zbývajícího času, relativně předvídatelný příběh a místy nudné questy strhávají celkové hodnocení dolů.

7/10
XboxWeb.cz
27 lut 2014
Lightning Returns: Final Fantasy XIII je hra, která se hodně snaží o inovaci, což se jí částečně daří, ovšem zároveň se také vrací nějaký krok zpět, a to zvláště po technické stránce. Příběh už je natolik zamotaný, že kdyby součástí nebyla stále stejná hrdinka, tak byste ani neměli pocit, že se jedná o poslední díl trilogie. Hru si rádi zahrajete, především fanoušci série a příznivci JRPG, ale budete...

7/10
Game Informer
11 lut 2014
The conclusion of a trilogy presents the opportunity for an emotional farewell, but Lightning Returns only leaves you relieved to see the adventure end.

7/10
Game Informer
11 lut 2014
The conclusion of a trilogy presents the opportunity for an emotional farewell, but Lightning Returns only leaves you relieved to see the adventure end.