Hodnoceniher.cz

Legend of Grimrock 2

86%

Średnia od 9 recenzje
#pc #rpg #fantasy #dungeon #windows #almost human #legend of grimrock 2 #almost human games #legend of grimrock ii #pc

Recenzje

9/10
Komputer Świat
18 gru 2018
W ogólnym rozrachunku nie sposób tej gry nie polecić. Jest to świetna kapsuła czasu, odrywająca nas od współczesnych produkcji stawiających wyłącznie na akcję. "Dziewiątka" bez chwili zawahania.

88%
GamePark
11 sty 2015
Legend of Grimrock 2 bezpochyby patří ke špičce krokovacích dungeonů dneška a vylepšuje prakticky každý aspekt původního Legend of Grimrock. Nově se tak můžete těšit na rozsáhlejší a krásnější herní svět, zajímavá monstra, spoustu všemožných zbraní a kouzel, skvělé souboje a v neposlední řadě spoustu velmi originálních a občas i frustrujících hádanek.

GamePark
22 gru 2014
Je ale potřeba vzít v potaz, že jsou mezi námi i hráči, kteří s tímto žánrem ještě neměli tu čest a tak si pojďme na začátku říct něco o tom, jak vlastně krokovací dungeony fungují. Základní rozdíl oproti dnešním RPG hrám je v tom, že samotný svět je rozdělen na stovky a tisíce čtverců, po kterých se hráč a jeho protivníci pohybují, čímž vás hra limituje například v možnosti pohybovat se do úhlopříček....

7/10
Eurogamer.cz
7 gru 2014
Do Legend of Grimrock 2 už není tak snadné se zamilovat jako do jedničky. I proto nelze jinak než hodnotit o něco střízlivěji. Ve hře je opět cítit obrovské nadšení tvůrců, kteří jen tentokrát nezvládali krotit své ambice a nechali vše rozrůst až příliš do šířky namísto toho, aby se více zabývali detaily. Nakonec si ale stejně uvědomím, že i přes všechny její chyby jsem už dlouho u hry nenechal svůj...

7,8/10
Game Informer
12 lis 2014
Like the first Grimrock, it attempts to bring a fresh perspective to old PC dungeon crawler franchises like Wizardry, The Bard’s Tale, and Might & Magic.

5/5
Hrej.cz
2 lis 2014
Parádní, rozlehlý, pestrý a náročný dungeon klasického střihu, který exceluje obtížnými a nápaditými hádankami.

85%
Bonusweb
28 paź 2014
Legend of Grimrock 2 je báječná vzpomínka na dobu, která je nenávratně pryč. Tentokrát se podíváme i mimo zatuchlé kobky.

9/10
Tiscali Games
22 paź 2014
Nejen skvělá vzpomínka na staré časy, ale hlavně parádní dungeon plný rébusů, náročných soubojů a rozlehlých úrovní. Dungeon strikes back!

9/10
Zing
21 paź 2014
Legend of Grimrock 2 jde úspěšně ve stopách minulého dílu. Přichází ale s řadou inovací, které vylepšují celkový prožitek ze hry a posouvají tento titul na novou úroveň. Na této hře jde jednoduše vidět, že do ní autoři dávají srdce. Tím pádem jí můžeme bez problému doporučit všem milovníkům RPG.