Hodnoceniher.cz

Layers of Fear

70%

Średnia od 17 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #ios #macos #linux #thriller #horor #adventura #first person #early access #dobrodružná #indie hra #ps4 #windows #mac #ps4 pro #switch #xbox one x #layers of fear #xbox #xbo #aspyr #adventure #bloober team sa #bloober team #pc #ps4 #xbox one #hororové hry #steam #recenzia na pc verziu #xbox series x/s #ps5 #playstation 5 #xsx #remake #kompilace #polská hra #bloober team #xbox series

Recenzje

0/10
Respawnpoint
21 lip 2023
Celkový dojem, který jsem ze hry získal je „někde mezi“ a tomu napovídá i hodnocení níže. Autoři z Bloober Teamu se snažili vylepšit slabší místa původních her, bohužel celkový dojem se příliš nezměnil. Hra mnohdy působí chaoticky, o nějakém tom strachu, se také nedá moc mluvit, jelikož si na „lekačky a honičky“ brzy zvyknete. Pokud vás neoslovily původní díly, ani tento nebude nic pro vás. Pokud však...

7/10
Tiscali Games
19 cze 2023
Přepracovaná verze Layers of Fear se může opřít zejména o obdivuhodné audiovizuální zpracování a pečlivě vystavěný psychologický horor, který ocení hráči ochotní hledat skryté souvislosti. Strašení však stále působí většinou dost naoko. Zatímco rámcový příběh spisovatelky je velkým zklamáním, úmorně depresivní nová epizoda The Final Notice empatičtější jedince emocionálně zničí.      

8/10
Zing
15 cze 2023
Velmi povedená reimaginace, která v případě prvního dílu nabízí obrovský vizuální upgrade a nemalou porci obsahu navíc, včetně nových herních mechanik. S dvojkou už vývojáři tak daleko nezašli, což celkový zážitek trochu shazuje, ale na kvalitě všech ostatních částí to nic nemění.

8,5/10
Sector.sk
15 cze 2023
Spoločná hrateľnosť a spoločná téma – to sú nosné piliere nového Layers of Fear. Každá z týchto častí je o umelcoch, ktorých postupne pohlcuje ich posadnutosť. Či je to obraz, hudba, postava alebo niečo iné, schéma je tá istá. Ale každá z týchto častí s tým pracuje trochu inak a vďaka tomu tento zážitok nebude stereotypný. Každá postava postupne upadá hlbšie, čo mení prostredie, vnímanie sveta a aj...

8,5/10
Gaming professors
22 wrz 2021
Layers of Fear je velmi povedená hororová adventura s originálním nábojem, povedenou atmosférou a nutkáním, které vás bude táhnout stále dál. Hra je však poměrně krátká a dá se proběhnout za bezmála hodinu a půl hraní. Pokud vynaložíte trochu úsilí a zaměříte se na prozkoumávání různých dokumentů, která vedou více k objasnění příběhu a vaší postavy, dostanete se na dvě hodiny čistého herní času. Nutno...

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Layers of Fear może być jedną z niespodzianek 2016 roku. Bardzo dobrze wygląda, ma wciągającą historię, potrafi przestraszyć, trzyma w napięciu. Trudno znaleźć coś, do czego można się przyczepić. Jest za to wiele elementów, za które trzeba ekipę pochwalić. Scenariusz, stworzone poziomy, zaskakujące momenty. Niby Layers of Fear czerpie z klasyki czy też nowych gier, takich jak P.T., ale jest przy tym...

65%
Bonusweb
3 mar 2016
Hororová jednohubka Layers of Fear o šíleném malíři působí jako procházka domem hrůzy na špatném tripu.

7/10
Tiscali Games
2 mar 2016
Hororový příběh duševně narušeného malíře vás osloví atmosférou i napětím. Prim hrají především nečekané proměny prostředí, kterému v některých momentech chybí větší míra interakce.

9/10
XboxWeb.cz
27 lut 2016
Layers of Fear nejsou hra, ale klenot, kterému občas přidává kaz jen neschopnost autorů, udržet plynulý chod. Jestli patříte mezi milovníky hororů a bez pořádné dávky strachu v noci nezaspíte, neváhejte s koupí ani minutu. V opačném případě pořízení ani nezvažujte.

85%
Czechgamer.com
21 lut 2016
Žiadna revolúcia, iba majstrovsky kompozične vystavané dielo, ktoré z istého pohľadu nemá ďaleko od umenia. To je tá najlepšia možná vizitka, aká sa mu dá udeliť, aj keď si niekedy mohla vystačiť aj bez klasických ľakačiek. A možno mohla byť o niečo dlhšia.

5/10
Game Informer
19 lut 2016
Instead of carefully hitting the right atmospheric notes, Layers of Fear just bangs on the keyboard loudly and frequently. 

5/10
Game Informer
19 lut 2016
Instead of carefully hitting the right atmospheric notes, Layers of Fear just bangs on the keyboard loudly and frequently. 

5/10
Game Informer
19 lut 2016
Instead of carefully hitting the right atmospheric notes, Layers of Fear just bangs on the keyboard loudly and frequently. 

9/10
Centrum Her
17 lut 2016
Hororová genialita, ktorú si nesmie nechať ujsť žiadny fanúšik žánru. Ani drobné chyby v závere hry vám určite neskazia originálny zážitok.

81%
GameStar.de
16 lut 2016
Toll erzählte Story in einem detailreich designten Setting. Layers of Fear schafft Schrecken ohne Monster.

5/5
Hrej.cz
14 lut 2016
Je příznačné, že hra pojednává o procesu tvorby mistrovského díla. Horor Layers of Fear totiž mistrovským dílem už je. Strašení bylo vždy umění, ale tady se z něj doslova stalo umění. Je to významný evoluční milník v historii digitálního děsu. A vy byste měli být při tom.

3/5
HardcoreGamer
14 lut 2016
Layers of Fear almost feels like two different games smashed together to make up a single experience. Its first half is brutally chilling, deeply frightening and an overall success. Its unique use of perspective and camera manipulation, though derivative, evokes a sense of dread so powerful that it becomes frightening to even turn on your gaming device to play it. It quickly becomes apparent about...