Hodnoceniher.cz

King Arthur: Knight's Tale

76%

Średnia od 4 recenzje
#pc #pc #pc #pc #akční hry #dobrodruzne #early access #rpg #steam #fantasy #tahová #král artuš #neocore games #playstation 5 #xbox series #recenzia na pc verziu

Recenzje

7,5/10
Sector.sk
19 maj 2022
King Arthur je štýlová taktická RPG s odlišným vnímaním Artušovskej legendy. Bohužiaľ, autori nedokázali naplno využiť značný potenciál a hra hlavne v pokročilej fáze dopláca na rôzne nedostatky a chyby. A je zle vybalansovaná. Nepochybne je to titul hodný pozornosti, ale mohol byť epickejší, viac dotiahnutý a zábavnejší. Má svoje čaro, ktoré ale postupne slabne a vyprcháva.

7/10
Tiscali Games
18 maj 2022
Artušovská legenda zpracovaná nádherně temným způsobem. Mlžná avalonská atmosféra potěší každého znalce předlohy, komplexnějšího příběhu se ale bohužel nedočkáte. Tahové souboje jsou připravené výtečně a s chvályhodnou svobodou, jenže po několika hodinách vyloží všechny své karty na stůl a zbyde jenom opakování toho samého. 

80%
Bonusweb
7 maj 2022
Kvalitních a propracovaných tahových strategií ve stylu XCOMu moc nevychází, a proto je rozhodně dobrou zprávou, že se King Arthur Knight's Tale od Neocore Games povedl. Hra má sice své mouchy, ale zároveň i nezpochybnitelné klady, které s velkou pravděpodobností přitáhnou řadu virtuálních stratégů.

8/10
Gaming professors
12 mar 2022
King Arthur: Knight's Tale je bezesporu velmi zajímavým titulem, který hráčům nabízí skvělý pohled na legendu o králi Artušovi. Vzhledem k různým morálním rozhodnutím, která ovlivňují vaši cestu a vaše společníky, se jedná o hru s příjemnou znovuhratelností, protože prostě neodoláte a budete chtít zkusit projít vše s jinými společníky a jiným stylem. Třešničkou na dortu je pak grafické zpracování,...