Hodnoceniher.cz

Jagged Alliance: Rage!

55%

Średnia od 6 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #x1 #jagged alliance: rage! #stealth #strategie #jagged alliance #rage #tahovka #taktika #xbox #rundenstrategie #handygames #cliffhanger productions software

Recenzje

2/5
GameSite.sk
28 gru 2018
Slovné: Wagnerovci, slovutné to meno na indie scéne, sa pokúsilo siahnuť na nedobytnú 4X pevnosť Jagged Alliance, na ktorej si vylámalo zuby veľa tvorcov - dobyvateľov pred nimi. Je to cesta ronenia krokodílích sĺz spravidla s tragickým koncom.

70%
Bonusweb
19 gru 2018
V tropické džungli vás nemusí dostat jen ozbrojené komando, ale i dehydratace a infekce. Své o tom vědí žoldáci z nového přírůstku do legendární značky Jagged Alliance. Je to pořád stejně propracovaná a obtížná zábava? Není, přesto stojí za pozornost.

5/10
Zing
18 gru 2018
Nedá se říci, že by se hra úplně nepovedla, ale říci, že ano, taky úplně nejde. Vizuální a obsahová stránka hodně zaostává za jinými tituly stejného žánru, hratelnost je ovšem dobrá a stealth baví. Celkově bych hru ale viděl spíše jako titul pro mobilní zařízení než plnohodnotnou hru na PC a konzole.

3/10
Komputer Świat
17 gru 2018
Koszmarny powrót kultowej strategicznej serii. Przyprawi o ból głowy nawet największych fanów tego typu gier

69%
GameStar.de
14 gru 2018
Jagged Alliance Light: Nur vier Söldner steuerbar, kleine Maps, dazu Comic-Grafik – aber wer kein Jagged 3 erwartet, bekommt solide Taktik.

7/10
XboxWeb.cz
8 gru 2018
S atmosférou akčních šlágrů dávno zavřených videopůjčoven se vrací vojenská jednotka, která pod taktovkou strategického jednání bojuje za světový mír. Po dvaceti letech to jde z počátku trochu obtížně, ale nakonec se z Jagged Alliance: Rage! vyklube obstojné pokračování, které si ze žánru bere to nejlepší. Je velká škoda, že bohaté taktické možnosti a důraz na dlouhodobé plánování, dostávají na tlamu...