Hodnoceniher.cz

Haven

79%

Średnia od 4 recenzje
#pc #playstation 5 #xbox-one #playstation 4 #xbox series s/x #nintendo switch #ps5 #xbo #xsx #the game bakers #xbox series x/s #xbox one #switch #akční hry #anime #atmosférické hry #dobrodruzne #kooperativní #nenáročné #nezávislé #open world #příběhové hry #rpg #sci-fi

Recenzje

9/10
Gaming professors
10 lis 2021
Haven před vás postaví jednu výzvu za druhou v až snově audiovizuálně nádherném světě, ve kterém strávíte desítky hodin, abyste odtajnili všechna jeho skrytá zákoutí a obsah. Vadou na kráse jinak skvělého titulu je hůře zvládnutá kooperace, spíše sporadické záseky a pocity stereotypu pro určitou sortu hráčů. Romanticky laděný příběh sedne spíše mladší generaci, ale i boomer jako já si ho užil naplno.

70%
Alza
13 gru 2020
Haven se pohybuje někde na pomezí RPG a příběhové adventury, kde hlavním tahounem je vztah hlavních protagonistů a jeho rozvíjení. Na práci a zábavu je tu toho ale mnohem víc. Záleží především na vašem rozpoložení a očekávání, jak moc se vám bude nakonec zamlouvat.

4/5
HardcoreGamer
3 gru 2020
Even with iffy combat, Haven ends up being a dose of pure joy, letting you experience a well-written whirlwind romance with lovable characters, or just letting you hover around a planet at fast speeds, enjoying satisfying gameplay as you swiftly gather up more Flow or escape corrupted creatures. Top it all off with sweet visuals and one of the year’s best soundtracks, and you have a unique blend of...

7,8/10
Game Informer
3 gru 2020
Sometimes Haven's rough patches are worth working through, but like any relationship, sometimes you’re just giving more than you’re getting.