Hodnoceniher.cz

Guardians of the Galaxy

64%

Średnia od 12 recenzje
#marvel #sci-fi #adventura #episodický #guardians of the galaxy #ipad #android #ps4 #windows #mac #xbox-one #ios #příběh #telltale #ps4 pro #5/10 #xbox one x #komiks #iphone #telltale games #playstation 4 #xbox one #pc #marvel's guardians of the galaxy #strażnicy galaktyki

Recenzje

8/10
Komputer Świat
25 paź 2021
Guardians of the Galaxy to nie jest gra idealna, ale w niemal idealny sposób realizuję formułę filmów Marvela. Jest dokładnie tym, czym powinien być interaktywny film akcji. Świetne dialogi i humor, prosta historia, szybkie tempo i dużo wybuchów. To pozycja obowiązkowa dla każdego fana Strażników Galaktyki, dobrych animowanych komedii, ale również Mass Effecta czy Dragon Age'a. Pamiętajcie tylko o...

5/10
Tiscali Games
28 lis 2017
V první polovině hloupá a ošklivá, v druhé polovině už přeci jen důstojná a uspokojivá. Taková je pátá epizoda Strážců Galaxie, která zakončuje jinak vesměs průměrné dobrodružství. Skalní fanoušci Guardianů se zde najdou, všichni ostatní nechť raději sáhnou po původním komiksu nebo filmu.

7,8/10
Game Informer
28 lis 2017
The final episode of Telltale's Marvel season starts a little rough, but closes the curtain after a satisfying conclusion.

6/10
Zing
9 lis 2017
Solidní epizodická série, která je vhodná hlavně pro příznivce komedií a pro fanoušky komiksové nebo filmové předlohy. Nad celou hrou se však vznáší stín nevyužitého potenciálu a příliš povědomých nedostatků.

4/10
Tiscali Games
5 lis 2017
Obsahově dosud nejzdařilejší epizoda, která by si normálně vysloužila pěknou šestku. Ale když ji kvůli zásadnímu bugu v PC verzi na mnoha konfiguracích ani nelze dohrát…

7,5/10
Game Informer
12 paź 2017
The penultimate installment goes down some dark paths to set up what comes next.

5/10
Tiscali Games
1 wrz 2017
Obsahově dosud nejlepší epizodě podkopává nohy nezvládnuté technické zpracování. Telltale by se už konečně měli chytit za nos a svůj letitý engine vyhodit z okna.

7,8/10
Game Informer
30 sie 2017
The season's middle episode uses character backstories to add emotional impact in the here and now.

5/10
Tiscali Games
21 cze 2017
Strážci Galaxie v herním podání nadále zůstávají slabým odvarem své předlohy, který potěší asi jen nejoddanější fanoušky komiksů a filmů. Není to vysloveně zlé, ale Telltale rozhodně mají na víc. Do konce série to každopádně ještě mohou zlepšit.

7,8/10
Game Informer
8 cze 2017
Telltale makes strides forward in its tale of Marvel's space misfits, communicating a deeper emotional core and strong pacing.

6/10
Tiscali Games
28 kwi 2017
Standardní adventura od Telltale, nyní ve veselých kulisách Strážců Galaxie. Fanoušci Star-Lorda a spol. najdou v první epizodě solidně rozjetý příběh, všichni ostatní prozatím udělají lépe, když sáhnou po Tales from the Borderlands.

7,3/10
Game Informer
17 kwi 2017
Telltale's interpretation of this series safely treads familiar territory for admittedly fun characters.