Hodnoceniher.cz

Grow Home

79%

Średnia od 11 recenzje
#pc #ostatní #plošinovka #procedurálně generovaný obsah #3d #windows #ubisoft #action #geschicklichkeitsspiel #ubisoft reflections #ubisoft #pc

Recenzje

7,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Tak czy siak, warto wskoczyć do świata Grow Home. To oryginalne, piękne miejsce, w którym wędrówka naprawdę wciąga. Momentami odciąga nas chaotyczne sterowanie, ale w tym przypadku suma plusów przysłania minusy. Kolejna perełka wydana przez Ubisoft. Może naprawdę warto zmienić zdanie o tym "złym" wydawcy?

8/10
Tiscali Games
27 lut 2015
Pokud jí to dovolíte, omotá si vás Grow Home kolem prstu. Netradiční plošinovka z dílny Ubisoftu dokáže okouzlit vizuálním zpracováním, pobavit mechanikami a díky své přesně nastavené délce vás nestihne omrzet. Čistota designu a přístup jako ze staré školy z ní dělají ideálního kandidáta na společnost pro jeden či dva večery.

85%
GamePark
21 lut 2015
Jestliže na nezávislé tituly nedáte dopustit, zkuste si z hlavy vymlátit fakt, že je Reflections studiem vlastněným Ubisoftem, načež se při hraní Grow Home budu cítit jako v indie ráji.

9/10
Zing
21 lut 2015
Z na pohled nevýrazného a šíleného experimentu se vyklubala překvapivě povedená a originální hříčka, která dělá čest sebevíc pošramocenému jménu tvůrců a vydavatelů. Jen víc takových projektů.

3/5
HardcoreGamer
18 lut 2015
The sad thing about the controls is that everything else in Grow Home is so well done.  Exploring the world, gliding around on a leaf, climbing to the bottom of an island, and growing shoots to new areas are a lovable traits.  The bigger islands had some fun secret caves to explore, and there are plants you won’t figure out the uses for right away.  Grow Home takes place in a beautiful world, Bud is...

80%
Czechgamer.com
15 lut 2015
Malé, jednoduché, krásné. To jest Grow Home.

85%
GamePark
12 lut 2015
Nezávislé hry se stávají jedním ze základních opěrných bodů herního průmyslu, čehož si začala všímat celá řada velkých vydavatelských společností, jež se rozhodly techniky indie vývojářů napodobit. Díky této politice se do světa dostala již spousta nečekaně kvalitních kousků. V průběhu minulého roku se jimi proslavil především Ubisoft, který přišel s unikátní platformovkou Child of Light a krátce na...

6/10
Game Informer
12 lut 2015
An abundance of quirk and whimsy cannot completely compensate for threadbare design and clunky mechanics.

4/5
Hrej.cz
11 lut 2015
Nejlepší vizitkou pro Grow Home je, že mě coby konzolistu extrémně mrzí, že hra vyšla pouze na PC, ačkoli ji pohání engine Unity, s nímž si tykají Xbox i PlayStation. Pokud nehrajete i na počítači, můžete tuto vertikální plošinovku svým kolegům jen tiše závidět.

79%
GameStar.de
11 lut 2015
Cleveres kleines Erkundungsspiel mit experimentellem Ansatz – ansteckend fröhlich aber leider auch sehr kurz.

9/10
Centrum Her
6 lut 2015
Pri Grow Home som sa bavil ako už dlho pri žiadnej hre. Urobte si láskavosť a kúpte si to.