Hodnoceniher.cz

Forza Motorsport 6

92%

Średnia od 11 recenzje
#pc #xbox-one #simulace #závodní #xboxone #forza motorsport #předchozí ročník #hrací pole #řeč #hlavní série #motorsport #top gear #šesté pokračování #závodní kategorie #nový ročník #brands hatch #vítané zpestření #facelift #forza #motor #asistent #model vozidel #forza 6 #forza motorsport 6 #xbox #xbox live #xbo #microsoft studios #microsoft #turn 10 #xbox one #microsoft game studios #turn 10 studios

Recenzje

8,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Plusem i minusem Forzy Motorsport 6 jest to, że jest przewidywalna. Jest w niej wszystko, co powinno być we "współczesnej ścigałce". Mnóstwo aut, przepiękne tory, świetny model jazdy (pozwalający dostosować się do własnych potrzeb), efektowne wyścigi w deszczu, możliwość cofania czasu. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - i ten, który Xboksa One ma od wczoraj, i ten, który z serią jest od samego początku....

95%
GamePark
16 wrz 2015
Každá herní platforma má svoji ikonickou závodní hru. Zatímco na konzolích od Sony je to Gran Turismo, jehož dalšího dílu bychom se také brzy měli dočkat, tak konzole Xbox od Microsoftu odpradávna provází série Forza. Ostatně letos slaví série Forza deset let své existence a tak je aktuální, šestý, díl hezkou oslavou tohoto jubilea.

100%
Czechgamer.com
9 wrz 2015
Nejlepší závodní hra pro Xbox One, která oslní v mnoha směrech a poskytne zábavu na stovky hodin. Pro fanoušky série konečně next-gen díl, který čekali už před dvěma lety.

5/5
Hrej.cz
9 wrz 2015
Turn 10 podřadili a vyšvihnuli parádní a vyváženou závodní hru, která napravuje chyby minulosti. Všichni zhrzení fanoušci série mohou vylézt z děr a užít si úžasné svezení rozprostřené napříč širokým spektrem motorsportu!

Eurogamer.cz
8 wrz 2015
Další vskutku obří várka silničních závodů, jakožto dosavadní technologický vrchol Forza série, byť s mnoha kompromisy.

4,5/5
HardcoreGamer
8 wrz 2015
We’re getting to the point where denying the greatness of the Forza franchise is borderline ridiculous. The saddest part about Forza Motorsport 6 is that it will likely be brushed away by critics and gamers alike as a fantastic racing game rather than a fantastic game in general. Make no mistake, with all of its meaningful content and rock solid gameplay, Forza Motorsport 6 is one of the best games...

9/10
Tiscali Games
8 wrz 2015
Větší, lepší a náročnější, přesně takhle mají pokračování vypadat. Po mírně ošizené pětce tu máme plnokrevný zásek, který expanduje, opravuje a hlavně motivuje k lepším výkonům. 

90%
Bonusweb
8 wrz 2015
Po rozjásaných festivalových závodech Forza Horizon 2 se s Forzou Motorsport 6 vracíme na okruhy. Zároveň je to další Xbox One exkluzivita, kterou by si neměl nechat ujít žádný virtuální závodník.

4,5/5
Doupě
8 wrz 2015
V žánru závodních her si letos nic lepšího než Forza Motorsport 6 nezahrajete. Turn10 se podařilo osvěžit hratelnost, přidat další obsah a vyladit jízdní model téměř k dokonalosti. Tak na co čekáte?  

10/10
XboxWeb.cz
8 wrz 2015
Jak asi tušíte, tak hra mě nadchnula. Popravdě kromě Forzy 5 jsem byl totálně nadšen z každého dílu a i ta pětka byla dobrá akorát trošku ořezaná. Nyní máme k dispozici hru, která podle mě vítězí v oblasti závodních her na plné čáře. Pro naprosté hardcore hráče zůstanou jízdní vlastnosti Project CARS o maličko lepší, ale celkově je Forza 6 prostě lepší ve všech směrech. Pokud chcete závodní hru na...

7,8/10
Game Informer
7 wrz 2015
The latest iteration of the racing series adds more cars and tracks, but that doesn't solve its problems.