Hodnoceniher.cz

Forza Horizon 4

91%

Średnia od 18 recenzje
#pc #xbox-one #závodní #arkáda #windows #xbox one x #e3 2018 #microsoft #sony #forza horizon 4 #gears of war #forza horizon #oficiální závod #spider-manovi #neuvěřitelný detail #auto #checkpoint #možnost úprav #část mapy #krásná příroda #nová forza #protijedoucí auto #místní fauna #slibovaný titul #překrásná grafika #luxusní auto #x1 #xbox game pass #xbo #microsoft studios #sport #rennspiel #microsoft game studios #playground #playground games #xbox one #xbox series x/s #akční hry #dobrodruzne #open world #sportovní #závodní hry

Recenzje

9/10
Gaming professors
19 lip 2021
Forza Horizon 4 je mojí nejoblíbenější závodní hrou, ke které se neustále vracím, buď abych si oddychnul od každodenních povinností, nebo abych se s kamarády vybláznil u driftování po Anglii. Má bohužel svoje mouchy v podobě jízdního modelu, který mi osobně nesedí, a méně kvalitních zvuků. Doufám ale, že tyto menší nedostatky se doladí ve vydání Forza Horizon 5, koncem tohoto roku, kde zavítáme do...

9,3/10
Centrum Her
17 paź 2018
Forza Horizon 4 je prototyp závodnej hry, ktorá nemá momentálne konkurenciu. Must have titul.

8/10
Komputer Świat
6 paź 2018
Nowa część Forzy Horizon, to po prostu najlepsza zręcznościowa gra wyścigowa dostępna aktualnie na rynku

9/10
Tiscali Games
6 paź 2018
Do detailu propracovaná, maniakálně vypiplaná a obsahem našlapaná závodní nirvána pro všechny milovníky dvoustopých mašin. Chyby bychom hledali leda tak s lupou v ruce – přílišná podobnost s vynikajícím předchůdcem je přesto nezpochybnitelná.

5/5
GameSite.sk
3 paź 2018
Ak ste si doteraz mysleli, že Forza Horizon 3 je najlepšia akrádová pretekárska hra tejto generácia, tak po vyskúšaní štvorky to asi prehodnotíte. Je úctyhodné, ako vedia Playground v tomto žánri inovovať, aj keď sa zdá, že sa inovovať nedá. Všetko v nádhernom kabáte a v absolútnej slobode toho, čo chcete robiť. Je to predsa váš festival, tak si ho nenechajte ujsť.

9/10
Zing
2 paź 2018
Znovu, znovu, znovu a znovu Playground Games dokazují, že závodní hry zkrátka umí. Forza Horizon 4 baví, nadchne vás napěchovaným obsahem a přidá k tomu změnu ročního období s dynamickým počasím, modifikátory obtížností, velký výběr vozidel a sdílený on-line svět.

90%
Bonusweb
2 paź 2018
Parafráze textu od Visacího zámku v titulku sice naznačuje spíše negativní konotace, ale pravda je taková, že Forza Horizon už počtvrté dělá to, co umí nejlépe. A opět to dělá skvěle. Žádné zásadní novoty zde zkrátka nejsou žádoucí.

9/10
Vortex
27 wrz 2018

92%
GameStar.de
26 wrz 2018
Ein wahres Rennspiel-Feuerwerk: Die Jahreszeiten und Shared World bringen frischen Wind in die nahezu perfekte Horizon-Formel.

9,3/10
Game Informer
26 wrz 2018
Playground Games' latest racer is the best entry in a series of hits.

9/10
Doupě
25 wrz 2018
Nová Forza Horizon sice není moc inovativní, avšak je opět lepší, krásnější a zábavnější. Pokud hledáte dobré závody, neváhejte ani vteřinku, protože si možná čtete recenzi nejlepší závodní hry roku.

85%
Czechgamer.com
25 wrz 2018
Na první pohled stejná hra jako třetí díl. Na detailnější pohled hra více zaměřená na online a pravidelné hraní, jak tomu dnes bývá u tzv. “živých” her.

Tiscali Games
25 wrz 2018
Protože zatím nebyl k vyzkoušení multiplayer, na konečný verdikt si musíte ještě chvíli počkat. Už teď ale nové arkádové závody vypadají nádherně a zábavně, jen zkrátka trošku povědomě.

10/10
XboxWeb.cz
25 wrz 2018
Do rukou se nám dostala závodní hra, která aktuálně nemá konkurenci. NFS šlape vodu a je to dobrá hra na mobil a The Crew 2 to vše totálně překombinovalo. Jediným konkurentem FH4 je tedy FH3 :-) Nelze tedy jinak, než mávnou šachovnicovým praporkem a vyhlásit jasného vítěze, který kromě hratelnosti a zábavnosti ukázal, jak mohou hry ve 4K vypadat!

Eurogamer.cz
25 wrz 2018
Král je mrtev, ať žije král! Drobné výhrady sice jsou, ale tohle prostě nejde než doporučit.

4,5/5
HardcoreGamer
25 wrz 2018
Forza Horizon 4 is an outstanding evolution of not only the Forza franchise, but the open world racing genre as a whole. Bolstered by an in-depth and varied roster of vehicles and race types, seamlessly executed multiplayer, a stunning world to explore that is altered by truly game-changing seasons, hundreds of on-road challenges and collectibles, and a nearly endless amount of customization for races,...

5/5
Hrej.cz
25 wrz 2018
Lepší, hezčí, vypilovanější. Forza Horizon 4 je dalším krokem evoluce arkádového závodění.

8,5/10
Gamebro
25 wrz 2018
Takhle nějak si představujeme onu často vzývanou dvourychlostní Evropu. Zatímco hráči, kteří si koupí Forza Horizon 4 v Ultimate Edition, mohou hrát už od 28. září, majitelé standardní edice si počkají až do 2. října. Nenechme si tím ale zkazit náladu a přistupme k recenzi nových závodů od Playground Studios s otevřeným hledím.