Hodnoceniher.cz

FIFA 20

69%

Średnia od 13 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #switch #fifa 20 #fotbal #windows #ps4 pro #xbox one x #ea romania #ea vancouver #ea sports #sportovní #fifa #playstation #xbox #ea #messi #režim #chorál #squad battles #juventus #prodej hry #ea sports fifa #futa #fotbalista #pes #pro evo #ultimate team #zásadní změna #barca #fifa ultimate team #ea sports fifa 20 #xbox live #xbo #sport #sport-simulation #electronic arts #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

2/5
GameSite.sk
12 paź 2019
Nebojím sa povedať, že FIFA 20 je vlastne len prezlečená FIFA 19. Hoci režim Volta privial vlažný jesenný vánok tým správnym smerom, všetko ostatné ostáva. A tých pár animácií a rovnaký, hoci kvalitný engine, plusové body neprinesú.

80%
Czechgamer.com
10 paź 2019
Fotbal, který neurazí i přesto, že vývojáři mohli na novém ročníku bezesporu více zapracovat.

4/5
Hrej.cz
7 paź 2019
Obsahem nabitá hra. Volta dodává hře nový rozměr, fotbal jako takový je zase o fous lepší, reálnější a zábavnější. Bohužel ale staré chyby pořád vystrkují růžky a Ultimate Team by si zasloužil nebýt tak okatě zaměřený na platící hráče. Možná nejlepší FIFA, ale chtělo by to už rázný krok kupředu.

5/10
Vortex
4 paź 2019
FIFA 20 je jako kopanec do břicha těm, kdo i kvůli nečekanému vývoji na poli licencí EA neopustili. Odměnou jim je místy až nefunkční režim kariéry, podivné zápasy s divokými výsledky a ne zrovna funkční obranou a až příliš nicotná snaha o smysluplnou inovaci. Režim Volta zůstává za očekáváním a jediné, do čeho EA investovali, je FUT. Protože právě odsud se investice zaručeně vrátí.

75%
Bonusweb
3 paź 2019
Letošní ročník fotbalu od EA Sports můžete s klidem vynechat a zůstat u toho loňského. Streetová minihra Volta se sice povedla, ale je také jedinou opravdovou novinkou. Naopak, v některých režimech hra dokonce udělala krok zpět.

6/10
Tiscali Games
2 paź 2019
Kariéra plná bugů, místo Journey nemastná neslaná Volta, hratelnost slabší než loni. Ultimate Team je naopak ještě zábavnější, ale taky představuje nejhorší příklad loot boxové ekonomiky. Letošní FIFA patří mezi poražené. 

8/10
Zing
30 wrz 2019
FIFA 20 opět dokázala, že je pořád kam se posouvat a přináší nám ročník plný zajímavých změn. Zábavnou arkádovou hratelnost kazí snad jen brankáři. Zajímavým herním módem je i Volta, který přináší zábavný a rychlý pouliční fotbálek. Nebýt frustrujících zákroků bránících hráčů mohl to být režim na který se bude dlouho vzpomínat.

6/10
Doupě
30 wrz 2019
FIFA 20 přinesla spoustu razantních změn a novinek, které bohužel většinou nefungují, nebo působí spíše frustrující zážitek. Do toho se navíc přidává zpackaný kariérní režim, který nebyl na svůj start ani zdaleka připravený a bude ho muset napravit až některý z budoucích updatů. Celkově se dočkáváme jednoho z nejhůře působících systémů hratelnosti za poslední roky, a to prostě nemůže zachránit sebevíce...

8/10
XboxWeb.cz
28 wrz 2019
Co říci závěrem? Nová FIFA je pomalejší, fotbalovější a podle mě skvělá.

84%
GameStar.de
27 wrz 2019
5 Punkte Abwertung wegen Pay2Win im Ultimate-Team-Modus.

7,5/10
Game Informer
25 wrz 2019
Developer EA Vancouver has made changes across the game, but what does it all add up to?

3/5
HardcoreGamer
24 wrz 2019
FIFA 20 has Volta at the center of its marketing and successfully introduces a mode that has real potential, but it’s not the experience that reinvents the franchise. Some players will fall in love with it from the minute they first play it, while others will feel the novelty quickly wear off. If the player heads into the mode with the expectation that this is the spiritual successor to FIFA Street,...

7,5/10
Komputer Świat
21 wrz 2019
FIFA 20 przyniosła kilka udanych nowości (zwłaszcza tryb Volta), ale niektóre zmiany okazały się chybione. Choć produkcja EA Sports nadal jest bardzo wciągająca i grywalna, to jednak nie wszystko zagrało tutaj tak, jak potrzeba