Hodnoceniher.cz

FIFA 16

83%

Średnia od 10 recenzje
#fotbal #fifa #sportovní #ps4 #windows #ps3 #x360 #xbox-one #pc #android #iphone #křídlo #reklamní kampaň #sprintér #řeč #celkové pojetí #dobrý krok #stejný směr #premier league #půl #nejnovější spekulace #celé prostředí #ženský tým #chorál #velký posun #ea sports #electronic arts #fifa 16 #xbox 360 #xbox #xbox live #xbo #sport #sport-simulation #ea sports #pc #ps3 #xbox 360 #ea canada #xbox one #playstation 4 #playstation 3

Recenzje

6,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
FIFA 16 jest bardzo… średnia. Twórcy chyba się pogubili, skoro nagle zmienili styl, z którego seria była znana. Najwierniejsi fani mogą ucieszyć się, że gra się inaczej niż przed rokiem. Nie zmienia to faktu, że FIFA 16 po prostu przegrywa rywalizację z Konami i niemal pod każdym względem jest od swojego rywala gorsza. A najbardziej smuci mnie fakt, że granie w FIFĘ 16 nie sprawia przyjemności i frajdy....

8/10
Tiscali Games
27 paź 2015
FIFA 16 je jiná než patnáctka. Není výrazně lepší, není ani horší. Vytváří pomalejší, taktičtější a více kombinační alternativu k přeci jenom přímočařejší hratelnosti PES 16, což je ve výsledku dobře. Alespoň si hráči mohou vybírat podle toho, jaký styl virtuálního či reálného fotbalu preferují.

8/10
Zing
5 paź 2015
Fandové FIFA si jistě přijdou na své, nový ročník je tu a přináší nejednu novinku, bohužel některé chyby přetrvaly, jiné se objevily.

9/10
XboxWeb.cz
1 paź 2015
FIFA 16 nabízí neskutečně mnoho obsahu na spoustu hodin a milovníci fotbalu budou na vrcholu blaha. Jestli se vám zdá, že jsem v recenzi na něco zapomněl, je to jasný důkaz. Navíc oproti loňsku se i hratelnost posunula dál. Letošní otázka zda přestoupit na novější ročník, má jasnou odpověď. ANO.

4,5/5
Doupě
28 wrz 2015
Ano, je to opět “jen fotbal”, ale ne, nehraje se opět stejně. FIFA 16 přináší velkou změnu v hratelnosti, a tak musíme všichni vystoupit ze zajetých kolejí a trochu přizpůsobit styl hraní. Dle mého se jedná o dobrý krok a zápasy tak nepřipomínají závody sprinterů. Brankáři předvádějí lepší a uvěřitelnější zákroky, hráči nemají na kopačkách magnety a nahrávka tak nemusí letět přímo na ně. I přes občas...

4/5
Hrej.cz
26 wrz 2015
FIFA 16 je nevšední zážitek, který se nesnaží jen otrocky kráčet ve stopách svých předchůdců. Naopak nám opět po letech předkládá něco nového, s čím se bude třeba nějakou chvíli sžívat, ale výsledek bude s největší pravděpodobností stát za to... Snad už za rok.

89%
GameStar.de
25 wrz 2015
Sieht aus wie der Vorgänger, kickt aber besser: FIFA 16 konzentriert sich auf Gameplay-Neuerungen und ist wieder auf Augenhöhe mit Pro Evo.

4/5
HardcoreGamer
22 wrz 2015
Much like its predecessor, FIFA 16 is likely to be picked up by a brand new audience purely thanks to the fact that professional soccer is growing exponentially in popularity in North America. Thankfully, newcomers and veterans alike will find an excellent game of soccer that yet again takes advantage of the higher processing power of current-gen consoles to deliver an experience more realistic than...

8,8/10
Game Informer
21 wrz 2015
FIFA 16 isn't going to blow you away with any single feature. Instead, it falls back on its strong gameplay to provide a fresh experience.

8,8/10
Game Informer
21 wrz 2015
FIFA 16 isn't going to blow you away with any single feature. Instead, it falls back on its strong gameplay to provide a fresh experience.