Hodnoceniher.cz

FIFA 15

86%

Średnia od 12 recenzje
#pc #sport #fotbal #sportovní #ps4 #windows #ps3 #x360 #wiiu #xbox-one #fifa #minulý ročník #tréninkový mód #dotyková plocha #písnička #hřiště #rychlý zápas #gólman #stará známá #soupiska #companion #letošní podzim #míč #řeč #ea sports #electronic arts #fifa 15 #xbox 360 #xbox #xbox live #sport-simulation #ea sports #pc #ps3 #xbox 360 #ea canada #playstation 4 #xbox one #playstation 3 #wii #playstation vita #3ds

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Tak jak już wspominałem, duet Szpakowski & Szaranowicz sprawdza się fatalnie. Chociaż trzeba przyznać, że wiele błędów, które słyszymy, to wina lokalizatorów, którzy nieudolnie dopasowali wypowiedzi czy kwestie. Należy się bura za brak nowych tekstów - jeśli są, to nie rzucają się w uszy, tak jak te z poprzedniej edycji. Fajnie posłuchać o emeryturze Sir Aleksa Fergusona, ale hej, to był gorący temat...

9/10
Zing
11 sty 2015
Nejnovější fotbalové dítko od EA Sports je jednoznačně nejlepším virtuálním fotbálkem. Nechme se překvapit, s čím se pochlapí Konami s jejich PES 2015, ale jednoznačně můžeme prozradit, že to nebudou mít vůbec jednoduché.

8/10
Konzolista.cz
11 sty 2015
FIFA 15 je evolucí předchozího ročníku a hlavně opět kvalitní fotbalová hra, nabízející hromadu herních režimů a dobře fungující online multiplayer, v němž zažijete s kamarády spousty vypjatých zápasů. Také nabízí zajímavé herní novinky, mezi kterými největší je určitě přepracovaná obrana, případně vylepšení brankaři, ale samozřejmě hráči mají i spoustu nových rozmanitých animací, kterými sérii oživují.

9/10
Zing
6 lis 2014
Nejnovější fotbalové dítko od EA Sports je jednoznačně nejlepším virtuálním fotbálkem. Nechme se překvapit, s čím se pochlapí Konami s jejich PES 2015, ale jednoznačně můžeme prozradit, že to nebudou mít vůbec jednoduché.

4/5
Hrej.cz
13 paź 2014
Skvělý fotbal, který je přístupný začátečníkům, přísný na veterány, ale hlavně po všech stránkách zábavný.

7/10
Tiscali Games
6 paź 2014
Skvělá nabídka herních módů, návykový Ultimate Team, skvěle vypadající herní prostředí a skutečná fotbalová atmosféra. V tom všem FIFA 15 exceluje. Bohužel, zpracování zápasů přináší změny, které sice řeší některé staré problémy, ale zároveň přidávají nové.

4,5/5
Doupě
5 paź 2014
I přes pár menších chyb a bugů, hlavně během kolizí hráčů, je FIFA 15 výbornou hrou a jejím pořízením určitě chybu neuděláte. Nejedná se pouze o minulý ročník s předělanými soupiskami, ale vývojáři do titulu přinesli mnoho změn a vylepšení. Za všechny vyjmenujeme vylepšené schopnosti brankářů, trávník a přepracované zahrávání standardních situací.

85%
Bonusweb
2 paź 2014
Vývojáři s novým ročníkem titulu FIFA slibovali intenzivnější prožitek ze hry a skutečně se to podařilo. Z hráčů jsou více cítit emoce. S gólmanem se hecují po skvělém zákroku, děkují si za přihrávky a při ostřejších situacích na hřišti vznikají strkanice.

88%
GameStar.de
26 wrz 2014
Dank der neuen Engine noch abwechslungsreicher und damit motivierender.

9/10
XboxWeb.cz
25 wrz 2014
Pomalu ale jistě se blížíme ke konci recenze a je na čase to nějak zabalit. FIFA 15 nabídne opět pro většinu fanoušků rok plnohodnotné zábavy v krásném zpracování a pravidelnými aktualizacemi. Konkurence nespí a po otestování dema PES 2015 můžu říct, že si to určitě vyzkoušejte, ale na FIFU to podle mě nemá. Opět máme před sebou nejlepší fotbal, který zaznamenal v daném roce asi největší posun a hratelnost...

9,3/10
Game Informer
23 wrz 2014
Developer EA Canada creates the best entry in the series to date.

9,3/10
Game Informer
23 wrz 2014
Developer EA Canada creates the best entry in the series to date.