Hodnoceniher.cz

Fe

66%

Średnia od 8 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #fantasy #adventura #plošinovka #indie hra #ps4 #windows #switch #fe #xbo #electronic arts #ea #platformówka #pc #ea originals #zoink #xbox one #akční hry #dobrodruzne #nezávislé #puzzle #steam

Recenzje

7/10
Gaming professors
28 lip 2021
Fe mě okouzlilo svou grafickou stylizací a zvukovou stránkou hry. Není zapotřebí psaného ani mluveného slova, abyste si prožili trochu nejasný, ale krásný příběh, a to je něco, s čím indie hry menšího formátu často krásně umí pracovat. Pouze za doprovodu příjemné smyčcové hudby a zvířecích zvuků vás čeká napínavá a dobrodružná explorativní pouť za záchranou jednoho zvířecího světa. Snad každý titul...

6,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Nigdy żadnej grze nie wystawiłem 10/10, a pozycja wyjściowa każdego tytułu to 1/10. Na mojej skali 6 oznacza tytuł "niezły", 5 to "średni", zaś 7 - "dobry". 8,5 to "bardzo dobry z plusem".

7/10
Tiscali Games
14 mar 2018
Esteticky laděný nezávislý projekt, který představil zajímavé herní mechaniky jako navazování přátelství se zvířaty skrze různě silné zvuky, ale pak tyto mechaniky z nějakého důvodu pořádně nevytěžil. Hra je hodně roztomilá, ale počáteční nadšení nakonec vyprchá a zbude vám vzpomínka na občas až moc prázdný svět.

3/5
Hrej.cz
26 lut 2018
Fe je do značné míry taková, jakou ji uvidíte na první pohled. Pokud si její stylizaci zamilujete, překousnete i těch pár nedostatků, které si s sebou táhne. Pokud ne, můžete ji s klidným svědomím vynechat, žádná revoluce se neudála.

8/10
Zing
21 lut 2018
Další titul z projektu EA Originals nezklamal. Fe se bude líbit širokému spektru hráčů se zálibou v prostorových adventurách z pohledu třetí osoby, které si získá především sympatickým mládětem objevujícím a zachraňujícím lesní svět plný života. Škoda, že se v něm zdržíte maximálně dvě odpoledne, což je po pětiletém vývoji opravdu málo.

60%
Bonusweb
21 lut 2018
Fe je po dojemné hopsačce Unravel druhou hrou, se kterou se vydavatelství Electronic Arts snaží prorazit na poli menších, umělecky laděných titulů. Pokud nade vše milujete neonové barvy, jednodušší styl grafiky a hudbu tvořenou především smyčcovými nástroji, Fe vás možná potěší. Ti ostatní jej mohou klidně ignorovat.

5,5/10
Game Informer
19 lut 2018
Fe comes up short in nearly every way, delivering an experience that is frequently frustrating and consistently bland.

3,5/5
HardcoreGamer
18 lut 2018
It would’ve been easy for Fe to get lost in its potentially naval-gazing pretentiousness, and admittedly the overuse of post-processing as well as the story’s disjointed ambiguity does lend a degree of disconnect, but Fe mostly does enough with its gameplay and world-building for this brief adventure to offer a satisfactory level of enjoyment. The contrast of the primary black against its consolidated...