Hodnoceniher.cz

Farpoint

67%

Średnia od 6 recenzje
#playstation 4 #farpoint #fps #sony #exclusive #wirtualna rzeczywistość #sony computer entertainment #impulse gear #playstation vr

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018

6/10
Zing
13 wrz 2017
Stále stejná písnička. Farpoint nabízí co do střílení fantastický zážitek, který se jen těžko popisuje, ale všehovšudy jde stále jen o technologické demo, které vám vystačí na pět hodin, a ještě za něj zaplatíte plnou cenu

Eurogamer.cz
14 sie 2017
Nejlepší FPS na Playstation VR je díky ovladači něčím, co zatím žádná jiná hra nemohla nabídnout. Doufejme, že bude brzy překonána.

65%
Bonusweb
3 cze 2017
Konečně hra pro virtuální realitu, která není technickou demoverzí ani logickou hříčkou na pár okamžiků. Farpoint je po Resident Evil 7: Biohazard skutečně nejvíce ambiciózním projektem pro PlayStation VR, na který v Sony hodně sází. Dokonce ho prodávají s novým ovladačem PlayStation Aim Controller ve tvaru pušky.

3/5
Hrej.cz
31 maj 2017
Optikou jiných VR her působí Farpoint skoro jako klenot. Jenže před mnoha sty lety lidem připadalo jako klenot cokoliv ze železa nebo oceli. Až čas ukázal, že tyto materiály jsou vlastně úplně obyčejné, a Farpoint čeká ten samý osud.

7/10
Game Informer
16 maj 2017
This competent shooter sews together a few VR thrills and benefits from the Aim controller, but the linear design feels dated by comparison to contemporary shooters.