Hodnoceniher.cz

Farming Simulator 19

73%

Średnia od 9 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #simulace #herní série #farmaření #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #stadia #farming simulator 19 #focus home interactive #giants software #x1 #simulator #xbox live

Recenzje

8/10
Respawnpoint
3 lis 2019

3/5
GameSite.sk
23 sty 2019
V konečnom dôsledku si myslím, že fanúšikovia tejto hernej série si prídu na svoje aj v novom pokračovaní a určite ich potešia mechanizmy, ktoré ponúka. Napriek tomu, že mne Farming Simulator 19 nesadol ani žánrovo a ani z pohľadu vlastností hry, fanúšikovia sa dočkali kvalitného spracovania, ktoré dáva najavo, že ide o „hardcore“ simulátor. Obsahuje realistické prvky, nádherné mašiny, rozľahlé polia,...

7/10
Tiscali Games
18 sty 2019
Farming Simulator 19 je jen dalším Farming Simulatorem v pořadí. I tentokrát jsou změny evolučního rázu v čele s novou grafikou, technikou značky John Deere a koňmi. Devatenáctka nese kvality i chyby předchůdců, přesto jde o nejlepší simulátor farmaření na trhu. Ale pokud tento ročník vynecháte, o nic moc nepřijdete.

Eurogamer.cz
3 gru 2018
Graficky a v mapách znatelný pokrok, působivý je větší vozový park, leč herní novinky nezafungovaly, převládají rozporuplné pocity.

7/10
Komputer Świat
30 lis 2018
Wirtualna zabawa w rolnika jak zwykle daje sporo frajdy. M.in. dzięki solidnej liczbie gameplayowych nowości

80%
Czechgamer.com
29 lis 2018
Nový díl opět přináší svěží vítr do plachet zaběhnuté série. Vrhněte se za volant těžkých strojů a vybudujte prosperující farmářské impérium!

4/5
Hrej.cz
28 lis 2018
Farming Simulator 19 tlačí své možnosti, seč může. I přes překvapivě zábavný gameplay a rozsáhlé možností hraní ale stále působí zbytečně... levně.

8/10
XboxWeb.cz
21 lis 2018
Farming Simulator 19 je opět velice dobře zpracovanou hrou se zemědělskou tématikou. Nabízí hromadu obsahu, ještě více strojů, a tak u ní jistě prožijete spoustu hodin zábavy. Do výsledného hodnocená pak negativně promlouvá stále o něco slabší grafické zpracování, zejména co se dohledu týče, a vydavateli nemohu odpustit, že Xbox One vynechal z lokalizačního plánu.

6/10
Zing
20 lis 2018
Farming Simulator letos přináší o něco krásnější a detailnější grafiku, nové licencované stroje (hlavně John Deere) a další menší vylepšení, třeba lepší mise, plevel na polích nebo možnost postavit si vlastní farmu. Fanouškům této zemědělské série to bude nejspíš stačit, ale neubráním se pocitu, že Farming Simulator 19 mohl být mnohem lepší. Především, co se stále stejné technické stránky týče. Takhle...