Hodnoceniher.cz

Empire of Sin

56%

Średnia od 11 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #macos #strategie #prohibice #tahová #italská mafie #romero games #paradox entertainment #ps4 pro #switch #xbox one x #x1 #empire of sin #ps4 #paradox interactive #paradox interactive #manuel fritsch #akční hry #dobrodruzne #rpg #steam

Recenzje

5/10
Gaming professors
15 sie 2021
Možná hře odpustíte příšerné opakování, nudný, až prakticky nulový příběh a zbytečnou diplomacii, která pravděpodobně slouží jen jako zpestření hry. Získáte tak slibný titul, který je na prvních pár hodin opravdu skvělý. Ale bohužel opravdu jen prvních pár hodin. Je to obrovská škoda, protože tento titul mohl být stejně skvělý jako třeba zmíněný XCOM 2. Empire of Sin má skvělou grafiku a atmosféru...

50%
Czechgamer.com
6 lip 2021
Nádejný a atmosférou zaujímavý projekt, ktorý však potopil chaos a hromada nedostatkov

5/10
IndianTV
10 lut 2021
První hodiny hra měla opravdu co nabídnout, ovšem rychle se hratelnost začala stávat repetitivní a na povrch začaly vyplouvat všechny menší i větší chyby, které nakonec Empire of Sin škodí víc, než by bylo milé.

4/10
Vortex
16 gru 2020
Empire of Sin vypadá slibně a skutečně má hezkou atmosféru. Jednotlivé složky hry se ale nepodařilo vhodně provázat, trpí řadou nevyvážeností a samu hru sráží i její technické provedení a chyby. S případným nákupem tedy buďte zatím velmi opatrní.

7/10
Sector.sk
15 gru 2020
Ale späť k budovám. Po obsadení objektu môže rozhodnúť, aký podnik z neho vytvoríte, respektíve či zachováte ten pôvodný. Môže to byť dôležitá pálenica na výrobu alkoholu, bar, kasíno, nočný klub, hotel či pobočka v obvode. Každý podnik môžete vylepšovať v niekoľkých oblastiach a všade až na piatu úroveň. Oplatí sa upgradovať ochranu, takže potom objekt vnútri aj vonku bráni viac a zručnejších strážcov....

70%
Bonusweb
13 gru 2020
Prohibice je v plném proudu a alkohol nejžádanější komoditou. Ale jen jeden z mafiánských bossů může v tahové strategii Empire of Sin ovládnout celé město. Budete to vy?

5/10
Tiscali Games
9 gru 2020
Ambiciózní, ale nevyladěné. Krásné, ale plné chyb. Takové je Empire of Sin, žánrová směska o mafii za americké prohibice.

4/10
Zing
8 gru 2020
Empire of Sin mě s každou další odehranou hodinou bavilo méně a méně. Na první pohled originální počin se zajímavým zasazením, rychle ale narazíte na jeho problémy. Tahový souboj je podobný jako u konkurence, ale zkažený tím, že jsou bitvy repetitivní, a AI nepřátel je na velmi špatné úrovni. Real-time část zase shazuje nedomyšlený ekonomický model, nepřehledné UI a zbytečnost jakýchkoli diplomatických...

5,5/10
Komputer Świat
2 gru 2020
Empire of Sin to ciekawe połączenie gier strategicznych, taktycznych i ekonomicznych oraz RPG. Niestety kombinacja ta działa tylko na papierze, bo w praktyce całość okazuje się bardzo płytka, mocno wtórna, a dodatkowo miejscami pełna błędów. Klimat okresu prohibicji niewątpliwie udało się uchwycić, ale poza tym tytuł jest co najwyżej przeciętny.

69%
GameStar.de
1 gru 2020
Solide Rundentaktik im coolen 20er-Jahre-Gangster-Setting mit Wirtschafts-Ebene, der es jedoch an spielerischer Tiefe und Feinschliff fehlt.

70%
Alza
30 lis 2020
Tahová strategie Empire of Sin z dílen Romero Games je titulem, který v určitých ohledech exceluje a v jiných mírně selhává. Doporučit jej mohou především takticky nenáročným hráčům toužícím už nějaký ten pátek po tom, aby si mohli vybudovat své zločinecké impérium v éře prohibice. Náročnější stratégové by měli koupi pečlivě zvážit.