Hodnoceniher.cz

EA Sports UFC 4

72%

Średnia od 8 recenzje
#bojové #playstation #xbox #xbox-one #ps4 #ea #ufc #tréninkový kemp #futa #jednooký král #kariéra #novinka #ea sports #ea sport #mcgregor #souboj #ea sports ufc #blitz #klec #xboxone #xbo #ea vancouver #xbox one #playstation 4

Recenzje

5/10
IndianTV
22 wrz 2020
Hru doporučujeme pouze na 5 bodů. Jde o průměrný titul, který akorát ukazuje nenasytnost po penězích. Láska k fanouškům a značce se nejspíš už úplně vytratila.

75%
Bonusweb
30 sie 2020
Nejpopulárnější herní série zaměřující se na zápasy MMA se po dvou letech vrátila. Comeback je to úderný, ale pár ran padlo vedle.

8/10
Sector.sk
27 sie 2020
Oficiálne miesta dopĺňajú dve nové prostredia - Backyard a Kumite arena. V prvom, ako už názov napovedá, sa ocitnete na zadnom dvore za domom, kde vás čaká zástup susedov a ľudí z okolia, ktorí fandia MMA a dvom bojovníkom ohradeným v pomyselnej klietke. Kumite arena vás zas prenesie do časov, kedy Jean-Claude Van Damme hviezdil vo filme Kickboxer (1989). Atmosféra tejto arény je totiž veľmi podobná.

7/10
Doupě
24 sie 2020
UFC 4 možná není takové, jaké jsme očekávali, stále jde ovšem o vydařené pokračování nejlepšího zápasnického simulátoru současnosti. Titul se díky novinkám stal o něco přístupnější a ucelenější, bohužel zklamáním je technická stránka, která by jistě zasloužila o dost více péče. Pokud jste ochotni dělat nějaké ty ústupky, UFC 4 si rozhodně užijete, posun však není takový, jaký by si celá série a samotní...

4/5
Hrej.cz
18 sie 2020
Výborné pokračování MMA série, které je díky většímu důrazu na přístupnost ideální volbou i pro úplné nováčky. Jen audiovizuální zpracování by zasloužilo o něco větší posun vpřed.

8,5/10
Game Informer
14 sie 2020
By carrying forward the best elements of past games while revamping and overhauling other parts of the package, UFC 4 delivers a strong new entry for the franchise.

3/5
HardcoreGamer
14 sie 2020
EA Sports UFC 4 is a fun albeit bland fighting game. For something in a biennial release cycle, we would have hoped to have seen more evolution to the formula than what we’ve gotten. The ground game has been simplified where it gives you far less control, although the clinch game has improved thanks to its animation-based restrictions. The striking controls can be a little complicated, to the point...

7,5/10
Komputer Świat
14 sie 2020
UFC 4 to udana sportówka – wciągająca, ze świetnym sterowaniem i satysfakcjonującą rozgrywką. Szkoda jednak, że pod wieloma względami to odgrzewany kotlet – smaczny, dobrze przyprawiony, ale nadal podany drugi raz. Oktagon to ograniczone pole do prezentacji walki, ale nie na tyle, by zaserwować zestaw głównie kosmetycznych zmian.