Hodnoceniher.cz

EA SPORTS UFC 3

79%

Średnia od 5 recenzje
#xbox-one #playstation 4 #ea sports ufc 3 #ps4 #xbo #ea sports #mma #ea canada #bijatyka #ea sports ufc 3

Recenzje

8,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018

8/10
Zing
12 lut 2018
Fandové UFC zřejmě neodolají a budou spokojeni, ostatně lepší hra z prostředí oktagonu jednoduše není, pokud však vlastníte předchozí díl a zápasy z oktagonu sledujete pouze příležitostně, s koupí bych nijak nespěchal.

4/5
Hrej.cz
9 lut 2018
Jen několik drobných chyb dělí třetí UFC od absolutního hodnocení. Kvalitní porce obsahu a zábavný kariérní režim spolu s UFC Ultimate Team je ale dostatečně pádným argumentem pro všechny fanoušky drsných zápasů.

GamePark
8 lut 2018
Zatímco roku 2014 jsme se dočkali prvního dílu bojové série EA Sports UFC, již o dva roky později jsme mohli rozdávat rány v druhé epizodě. Ani letos však hráči neostrouhali a dočkali se kompletně nového dílu, tentokrát už s číslovkou 3. Stejně jako předchozí díly, i nyní se do realistického ringu mohou vydat pouze majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One.

3,5/5
HardcoreGamer
30 sty 2018
Fans of the sport will get a kick out of EA Sports UFC 3. While the career mode is lacking the expected pizazz, and can be a grind later into your story, the Ultimate Team offers an engaging online component that can be played for hours on end. Sure, it does have a loot box implementation (or card packs in this case), but the amount of in-game currency earned from each fight is properly balanced so...