Hodnoceniher.cz

Dying Light: The Following

81%

Średnia od 9 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #zombie #akční #first person #parkour #standalone datadisk #ps4 #windows #xboxone #akce #dying light #výlet #bugina #větev #light #kus práce #multiplayerový režim #příjemný bonus #řeč #dovádění #dying #techland #příjemný detail #dying light enchanced edition #dying light: the following #xbo #warner bros interactive #action #warner bros. #techland #dlc #zombie #dodatek

Recenzje

8,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Expansion of the year - gdyby ktoś przyznawał taki tytuł, to The Following miałby na niego szansę. W dobie niewielkich DLC Techland przygotował coś zupełnie innego, co jednak sprawdziło się doskonale. I szkoda tylko, że tak szybko się skończyło. Główny wątek, jeżeli będziemy chcieli ukończyć go w miarę szybko, nie zajmie nam więcej, niż 5 godzin. Nie spiesząc się jednak, wykonując wszystkie zadania...

6/10
Tiscali Games
6 maj 2016
Datadisk, který rozšiřuje lehce nadprůměrnou hru, nemůže už z podstaty věci být sám o sobě excelentním kusem videoherní zábavy. The Following sice částečně překonává některé neduhy původní hry, ale povětšinou se drží podobného standardu. Za své peníze dostanete mnoho, ale nic z toho bohužel není výjimečné. A jedna z mála novinek - bugina - se dokonce do značné míry míjí účinkem. Nebýt multiplayeru,...

3/5
Hrej.cz
25 lut 2016
Rozšíření, které je nabité obsahem, ale kvantita v tomto případě automaticky neznamená kvalitu. Jestliže se však přes relativní plytkost dovedete přenést, čeká vás mnoho desítek hodin (kooperativní) zábavy.

8,5/10
Centrum Her
22 lut 2016
Dying Light: The Following obohacuje nie len pôvodný titul, ale aj celý svet Dying Lightu o nový príbeh a novinky, ktoré vás zabavia na niekoľko desiatok hodín. Pre tých, ktorých pôvodná hra bavila, je to povinná kúpa. Pre tých, čo im Dying Light príliš nevoňal, by im zase The Following mohol ukázať inú cestu k hre. Tak či onak ide po obsahovej stránke o vynikajúce DLCčko!

4/5
HardcoreGamer
19 lut 2016
The term “expansion” has a dirty connotation to it nowadays. Some developers only give players a few maps and weapons, but Dying Light: The Following puts these types of expansions to shame. For $20, players are getting a beautiful new land to explore, a mysterious and intriguing story, and new gameplay mechanics. The buggie is a fantastic addition that gives players something genuinely new to do in...

4,5/5
Doupě
18 lut 2016
Dying Light: The Following je více než důstojné rozšíření už beztak skvělé akční střílečky, které přináší méně parkouru, ale zato dovádění v bugině, nové zbraně, výzvy, mise a obrovské venkovní mapu, která je větší než celá původní hra. Vývojáři navíc zakomponovali více než stovku záplat a vylepšení, takže si opravdu není na co stěžovat. Takhle se to má dělat pánové a dámy.

9/10
XboxWeb.cz
17 lut 2016
Koukáš se Ubisofte, DICE nebo Treyarchu? Přesně takhle by mělo vypadat rozšíření hry, jež musí vlastnit každý majitel Dying Light nebo milovník zombií. Patříte-li do nějaké ze zmiňovaných skupin, s klidným srdcem a svědomím vám Dying Light: The Following doporučím, protože koupí nemůžete jednoduše udělat chybu.

90%
Bonusweb
17 lut 2016
Dying Light: The Following je výhra pro všechny. Fandové parádní akce sáhnou po povedeném datadisku, zatímco zbytek má šanci naskočit s kompletní vylepšenou edicí. Pokud rádi masakrujete zombíky a máte slabost pro hry v otevřeném světě, není co řešit, berte.

85%
GameStar.de
9 lut 2016
Riesiges und sehr gelungenes Addon, das auf den Stärken des Hauptspiels aufbaut und besonders mit dem Buggy neue Spielweisen ausprobiert.