Hodnoceniher.cz

Dishonored 2

86%

Średnia od 13 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #stealth #fantasy #steampunk #fps #ps4 #windows #arkane studios #bethesda #dishonored 2 #akční #rpg #xbo #bethesda softworks #action #action-adventure #bethesda #skradanka #arkane studios #xbox one

Poradniki, kody

Recenzje

9/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Dishonored 2 ma więc swoje problemy, ale w praktyce niewiele one znaczą wobec obłędnej wręcz strony artystycznej. Jest kwestią patcha lub dwóch aż zostaną wyeliminowane. Arkane Studios bezwstydnie skopiowało mechanikę pierwszej odsłony, nie hańbiąc się jednak dzięki licznym jej usprawnieniom i stworzeniu unikatowego zestawu genialnych lokacji. Skrada się tutaj jeszcze przyjemniej jak w jedynce, a mimo...

9,2/10
Centrum Her
8 gru 2016
Skutočný sandbox, ktorý sa na nič nehrá. Na podobných hrách oceňujeme, že nám dávajú tak veľa možností na postup, Dishonored 2 to robí ukážkovo. Parádny umelecký a herný zážitok.

4/5
HardcoreGamer
30 lis 2016
Had it not been for its plagued release on PC — not to mention the niggling texture work that pops up from time to time — Dishonored 2 just might have been in strong contention for best game this year. As it stands, Arkane Studio’s follow-up to one of stealth’s most acclaimed newcomers, remains one of the best games released in 2016. Arguably one of the smartest, most elaborate and fully-realized Worlds...

80%
Czechgamer.com
23 lis 2016
Výsledok dvojky určite neurazil a navnadil ma na prvú časť

Eurogamer.cz
21 lis 2016
Arkane se podařilo vylepšit již tak výjimečné Dishonored téměř ve všech ohledech a vytvořit tak mistrovské dílo otevřeného designu.

87%
GamePark
21 lis 2016
Dishonored 2 od vývojářského studia Arkane Studios a vydavatele Bethesda Softworks je jednou z nejočekávanějších her poslední doby. Je tomu tak zejména díky výbornému dojmu, který na hráče i kritiky udělal díl první. Dvojka se drží ve stejném duchu, rozšiřuje možnosti a vylepšuje prvky, které jsme si užili již v předchůdci, aniž by dorazila kdoví jak velká inovace. Dishonored však vyšel v roce 2012,...

4/5
Hrej.cz
18 lis 2016
Ať už jste lupič-stín, nebo krvelačný vrah, Dishonored 2 nabízí v jednom balení mnoho zábavy pro oba herní styly. Navzdory své otevřenosti však při opakovaném hraní ztrácí své kouzlo výjimečnosti.

9/10
Tiscali Games
18 lis 2016
Všechna čest! Pokračování skvělého prvního dílu se místy nadechuje k dokonalosti, ale jinde – především ve vyprávění – mu dech zase dochází. Přesto se k němu budete s chutí vracet a jen tak se ho nepřejíte.

84%
Bonusweb
17 lis 2016
Čtyři roky uplynuly od prvního dílu plíživé akce Dishonored, která oživila vzpomínky na nezapomenutelné hity, mezi které patří legendární Thief, System Shock 2 nebo původní Deus Ex. Pokračování sice nepřineslo ani revoluci, ani masivní vylepšení po stránce hratelnosti, přesto patří k nezábavnějším a nejpůsobivějším hrám letošního roku.

8/10
Zing
16 lis 2016
Větší, ambicióznější a ve spoustě věcí i propracovanější. Dishonored 2 je prostě řemeslně zpracovaným pokračováním. Na konzole jde o jasnou osmičku, v cestě PC hráčům bohužel stojí dost špatná optimalizace. Tak či onak jde ale o hru, kterou by neměl nikdo minout.

87%
GameStar.de
15 lis 2016
Seit November sind vier Patches erschienen, die zahlreiche PC-spezifische Bug-Fixes und Optimierungen mitbringen. Dadurch wurden die Fehler der PC-Version größtenteils behoben, weshalb wir Dishonored 2 erneut aufwerten.

9/10
XboxWeb.cz
14 lis 2016
Dishonored 2 je v mnoha ohledech daleko lepší než jednička a v několika málo horší, to co ale nabízí, však nikde nenajdete a vzhledem k tomu, že je možné hru dohrát stokrát a pokaždé úplně jinak i s jiným koncem, je fakt, že hra je obsahově několikanásobně větší než první díl, maličkost. Pro někoho to však může být nevýhodou v pocitu frustrace. Jací jste hráči, je na vás. Hru můžete sice dohrát s ignorací...

9,3/10
Game Informer
14 lis 2016
Dishonored 2 successfully builds on the solid stealth-combat foundation of the original while introducing enough fun new gameplay concepts to feel fresh.