Hodnoceniher.cz

Detroit: Become Human

87%

Średnia od 13 recenzje
#pc #playstation 4 #sci-fi #adventura #ps4 #windows #adventury #detroit: become human #quantic dream #příběh #úspěšný návrat #hudební doprovod #nedílná součást #umělecké dílo #sto #dnešní doba #množství #kara #poslední počin #blade runner #silná inspirace #denní pořádek #interaktivní film #vývoj žánru #vzdálená budoucnost #become #connor #specifický žánr #oficiální soundtrack #sony interactive entertainment #ps4 #sony computer entertainment

Poradniki, kody

Recenzje

7/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Nigdy żadnej grze nie wystawiłem 10/10, a pozycja wyjściowa każdego tytułu to 1/10. Na mojej skali 5 oznacza tytuł "średni", 6 to "niezły", zaś 7 - "dobry".

9/10
Tiscali Games
24 maj 2018
Další z řady silných playstationových exkluzivit, která sází na poutavé vyprávění s vypjatými emocionálními momenty, závažná rozhodnutí a propracované postavy. Skvěle se na ni dívá a skoro tak dobře se i hraje, a těch pár chyb v ovládání jí rádi odpustíte.

85%
Bonusweb
24 maj 2018
Detroit: Become Human je jako drahý hollywoodský blockbuster, jehož děj můžete sami ovlivňovat. Pokud dokážete občas přimhouřit oči nad dírami ve scénáři, nabídne vám fascinující zážitek, který by si měl prožít každý fanoušek sci-fi.

9/10
Doupě
24 maj 2018
Detroit: Become Human není hrou pro každého. Je ale nádhernou ukázkou toho, jak lze využít vývoj žánru a vytvořit svým způsobem interaktivní umělecké dílo, které si koketuje s filmovou branží. Pokud si libujete ve hrách studia Quantic Dream, dost možná máte před sebou jednu z jejich nejlepších her, i když z hlediska příběhu nemá Heavy Rain doteď konkurenci. Vše ostatní, od postav a hudby až po grafické...

9/10
Zing
24 maj 2018
Detroit: Become Human je trefou do černého pro příznivce vypravěčského inovátora Davida Cage. Fanoušci Heavy Rain budou v sedmém nebi. V mém případě dělí hru od absolutního hodnocení velký počet QTE, jinak jsem na celém titulu neshledal další kaz na kráse. Pokud nemáte QTE v lásce, hledejte jinde, jinak se připravte na scénáristicky i graficky vybroušený klenot.

100%
Czechgamer.com
24 maj 2018
Atmosférou jedinečné dielo, ktoré vám vyrazí dych a zároveň jednoznačný adept na hru tohto roku!

4/5
Hrej.cz
24 maj 2018
Je strašlivá škoda, že Detroitu chybí pověstná třešnička na dortu. I bez ní se ale jedná o výborné menu plné delikates, na kterých se horko těžko hledají chyby. Jen si člověk na konci akce říká, proč si nevybral jiný dezert.

8/10
Game Informer
24 maj 2018
Quantic Dream's latest explores our relationship with technology, providing choices around every bend. 

90%
GamePark
24 maj 2018
Co nás čeká v budoucnosti? Tuto otázku se v průběhu let pokusila zodpovědět již celá řada autorů. Někteří z nich k ní přistoupili spíše pesimisticky a své příběhy zasadili do světa zdevastovaného atomovými válkami, jiní snili o dovolených na Marsu, lidské nesmrtelnosti a privátních tryskáčích pro každého. Tvůrci z francouzského vývojářského studia Quantic Dream se pak při tvorbě svého nejnovějšího...

5/5
GameSite.sk
24 maj 2018
Detroit: Become Human je hrou superlatívov a oficiálne prvého hlavného menu, ktoré s vami koketuje. Quanticu sa po štvorročnej práci podarilo nastaviť kvalitatívnu latku svojej tvorby o niekoľko stupienkov vyššie.

4,5/5
HardcoreGamer
24 maj 2018
Detroit is the best possible version of itself. Character interactions and decisions feel natural despite the story being filled with artificially intelligent creatures. And perhaps that’s the point: their artificial life becomes just as valuable as natural life. By the end of the game, the lines of what it means to be human are blurred and the player is left with a complete understanding of both sides...

8/10
Gamebro
24 maj 2018
Po řadě odkladů konečně vychází Detroit: Become Human, nejnovější interaktivní film od autorů Heavy Rain a Beyond: Two Souls, vývojářského studia Quantic Dream. Zavádí hráče do Detroitu roku 2038, kdy technický pokrok notně překonal ten společenský. Budete překvapeni, že stále přetrvávají neopodstatněné předsudky, otevřená nepřátelství a násilí proti jinakosti.

9/10
Centrum Her
24 maj 2018
Quantic Dream s Detroit: Become Human jasne dokazujú, že v žánri interaktívnej drámy nemajú momentálne žiadnu konkurenciu. David Cage sa prekonal a ponúka nám zaujímavý príbeh troch Androidov, ktorý vás donúti zamyslieť sa nad budúcnosťou ľudstva aj dávno potom, ako hru dohráte. Navyše, hra ponúka kompletnú českú lokalizáciu, za čo treba miestnu Sony jednoznačne pochváliť!